Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Με την πρόταση Γραμματικόπουλου για διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης σκαφών αναψυχής η τουριστική προβολή του Ναυπλίου θα είναι μεγάλη





















 Η ενδιαφέρουσα πρόταση που «έριξε» χθες ο Χρήστος Γραμματικόπουλος για τη διοργάνωση στο Ναύπλιο της έκθεσης σκαφών αναψυχής (Charter Yacht Show) έγινε ευχάριστα αποδεκτή από τους επαγγελματίες και όχι μόνο της πόλης, αφού είναι βέβαιο ότι από μία τέτοια εκδήλωση η προβολή για το Ναύπλιο θα είναι σημαντική.

Δράση και μεγάλα παιχνίδια είχε η 6η αγωνιστική της Α΄ΕΣΚΑΚ ανδρών

Ο Αργοναύτης στην έδρα του και μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο, επικράτησε άνετα της Ολυμπιάδας Λεχαίου με 80-64 και σιγά σιγά αρχίζει να καλύπτει το χαμένο έδαφος.

Νέο Paparazzi τεύχος 3ο

Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 2ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΔΗ & ΤΑΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΦΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΡΣΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΡΟΥΛΙΑ & ΑΛΕΞΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΚΡΗ, ΝΙΚΟ ΨΙΧΟΓΙΟ, ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΤΣΕΜΠΕΡΑ, ΧΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΑΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΓΙΩΡΓΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ, Djs ΒΑΣΙΛΗ, ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ & ΘΟΔΩΡΗ "ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ", ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΠΕΤΡΟ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΡΕΤΣΙΝΑ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου (βίντεο)





















 Δηλώσεις έκαναν, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος και ο Ενοθρνισμένος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.Νεκτάριος στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών καταδικάζει τις καταστροφές που προξένησαν βάνδαλοι στα νεκροταφεία





















 Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή τις πρόσφατες βεβηλώσεις τάφων που έγιναν σε νεκροταφεία του Δήμου: «Προχθές είχαμε ένα δυσάρεστο φαινόμενο, όπως καθημερινά έχουμε δυσάρεστα φαινόμενα, και μάλιστα γνωρίζουμε από πού προέρχονται αυτά τα φαινόμενα. Εχθές, όμως, το πράγμα παρατράβηξε, όταν πράγματα που σεβάστηκαν οι εχθροί που πέρασαν από αυτή την πατρίδα, δεν τα σεβάστηκε μία ομάδα συγκεκριμένης δομής ανθρώπων. Μπήκαν στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου, όπου εσύλησαν στην κυριολεξία τα μνήματα, για να πάρουν αντικείμενα, ανθοδοχεία, θυμιατά, εικόνες και ο,τιδήποτε είχε σχέση με μπρούτζο και με χαλκό.

Τρεις συλλήψεις στο Άργος

 Συνελήφθησαν, χθες 24.11.2013 το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, τρεις  ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 26, 17 και 16 ετών αντίστοιχα.

Ρ.Μπάρου: Mεμονωμένοι που εμπορεύονται ατύπως το μέλι ενοχλήθηκαν






















 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου έχει παρεμβεί στην ανθρωπιστική κρίση που πλήττει την περιοχή μας και όλη την χώρα με πολλές ενέργειες, μεταξύ των οποίων και η εξασφάλιση στην Εργατική Τάξη και όχι μόνο της περιοχής μας, έγκυρων και πιστοποιημένων προϊόντων και αγαθών πρώτης ανάγκης σε χαμηλές ή συμβολικές τιμές.

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Άργος με ομιλητή τον Δ.Κωνσταντόπουλο

 Οι Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιούν από 20 -25 Νοεμβρίου πολιτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος.

Γ.Ανδριανός: Οι Έλληνες θριαμβεύουμε όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν εξωτερικό εχθρό





















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, για την επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για το Ναύπλιο και για ολόκληρη την Αργολίδα σήμερα είναι μια μέρα γιορτής. Τιμάμε σήμερα την επέτειο της άλωσης του Παλαμηδίου από τον Στάικο Σταϊκόπουλο και τα παλικάρια του, μια από τις πιο λαμπρές σελίδες του Αγώνα της Ανεξαρτησίας.

Δ.Κοδέλας: Επιτακτική είναι η ανάγκη λήψη μέτρων προστασίας του ελαιολάδου






















 Ερώτηση προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με θέμα την Επιτακτική είναι η ανάγκη λήψη μέτρων προστασίας του ελαιολάδου κατέθεσαν δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας.  Η ερώτηση αφορά τον έλεγχο των αθρόων εισαγωγών υποβαθμισμένων ελαιολάδων, που αναμειγνύονται με ελληνικά ελαιόλαδα και κυκλοφορούν στην αγορά «ως εξαιρετικά παρθένα», τις αποζημιώσεις για την ακαρπία και την χάραξη Εθνικής πολιτικής για το ελαιόλαδο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου των ομάδων της Αργολίδας
























Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικων αγώνων των ομάδων της Αργολίδας.

Νέο βίντεο από το μπάχαλο στον 41ο Παλαμήδειο δρόμο





















Διαβάζουμε στον Αναγνώστη Πελοποννήσου

 Απίστευτο χάος επικράτησε στον Παλαμήδειο δρόμο που ...«οργανώθηκε» στο Ναύπλιο. Μαθήτριες που έφτασαν στο Ναύπλιο από το Λουτράκι, τον Πόρο και αλλού μαζί με ντόπιες αθλήτριες περιπλανούνταν για μια ώρα στα πέριξ της πόλης, φτάνοντας μέχρι την Τίρυνθα, αφού δεν ήταν σημασμένη η διαδρομή.

Εκ θαύματος σώθηκε ο βαριά τραυματίας του τροχαίου στην Άρια





















 Όπως μας ενημερώνει ο Συντονιστής Δντής Χειρουργικής κλινικής Ναυπλίου Παναγιώτης Γκανάς σχετικά με το τροχαίο του Σαββάτου που συνέβη στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου, ένας τραυματίας εξέπνευσε εκτός Νοσοκομείου αφού προσεκομίσθη νεκρός στα ΤΕΠ της χειρουργικής κλινικής.

Εκλογές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων νομού Αργολίδας

 Έγιναν οι εκλογές της λέσχης ειδικών δυνάμεων νομού Αργολίδας την Κυριακή το πρωί 24-11-2013 στη Ν. Κίο και εκλεχθηκαν τα παρακάτω μέλη:

 

4-0 ο Παναργειακός νίκησε τον Εθνικό Σαγέικων





















  Άστραψε και βρόντηξε ο Παναργειακός, νίκησε και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας  κερδίζοντας άνετα τον Εθνικό Σαγέικων με σκορ 4-0.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου