Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ληστεία με απειλή μαχαιριού στο Ναύπλιο
























 Στις 7:50 σήμερα το απόγευμα (πριν από λίγο) στο κατάστημα Μερακλίδικο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου, άγνωστος, νεαρής ηλικίας, αλλοδαπός με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, με την απειλή μαχαιριού απέσπασε χρηματικό ποσό από την εργαζόμενη που βρισκόταν στο ταμείο.

Ναύπλιο 1990






















Ναύπλιο 11 Οκτωβρίου 1990, οδός Αιγίου, η τουριστική αμαξοστοιχία στην παλιά γραμμή του Ναυπλίου, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Όσοι πρόλαβαν πέρασαν !






















 Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς που χρησιμοποιούσαν καθημερινά το καινούργιο κομμάτι του δρόμου Καζάρμα - Κέντρο Υγείας Λυγουριού σήμερα το απόγευμα ! Η τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου, ''έκλεισε'' την πρόσβαση στο συγκεκριμένο κομμάτι του νέου αυτοκινητόδρομου αφού η κατασκευή του βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Έκτακτο: Φωτιά τώρα σε σπίτι στους Μύλους





















 Φωτιά σε σπίτι εκδηλώθηκε λίγο μετά από τις 6 το απόγευμα  στους Μύλους.

Οι κάτοικοι πέρνουν τις κάμερες και καταγράφουν τα προβλήματα των χωριών τους


















Οι κάτοικοι και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Άγιος Ανδριανός στο Ναύπλιο πήραν την κάμερα και καταγράφουν τα προβλήματα του χωριού τους, πιέζοντας με αυτό τον τρόπο τους υπευθύνους να δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου τους. Έτσι ανέβασαν σε πρώτη φάση ένα μικρό βίντεο και το παρακάτω κείμενο για εναν δρόμο του χωριού που σίγουρα χρειάζεται επιδιόρθωση.

Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης στο Ναύπλιο

 Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ¨ΣΤΟΑ ΚΥΝΣΕΠ¨ σε συνεργασία με το σύλλογο ¨ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ¨ διοργανώνει το πρώτο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Έστησε την πραμάτεια του και δεν τρέχει... τίποτα!


















 Εδώ και ημέρες ο συγκεκριμένος παράνομος πωλητής, πουλά ανενόχλητος την πραμάτεια του δίπλα στη λαϊκή αγορά του Άργους, χωρίς να τον ενοχλεί κανείς.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η πανέμορφη 18χρονη «Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος»

 Την τραγική ιστορία της κόρης της, Νάσιας Λαμπίρη, γνωστή από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012, αφού κατέκτησε τον τίτλο Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος», αφηγήθηκε η μητέρα της, κάνοντας έκκληση σε γιατρούς να βοηθήσουν το παιδί της.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα του Ανάβαλου ζητάει ο Δ.Κοδέλας





















 Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα του Ανάβαλου κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας. Αφού επισημαίνει από τη μια την έλλειψη επίσημης ενημέρωσης για τις εξελίξεις από τους αρμοδίους και από την άλλη τις επιζήμιες για τους αγρότες καθυστερήσεις των έργων επέκτασης του δικτύου του Ανάβαλου, ζητά από τον Υπουργό να ενημερώσει για τους σχεδιασμούς του υπουργείου, σχετικά με τις σχεδιαζόμενες περικοπές στο έργο, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, τις πηγές χρηματοδότησης και την τεχνική μελέτη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου