Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη 28χρονος στα Πυργιώτικα για παράνομη οπλοκατοχή
























 Συνελήφθη, χθες 11.11.2013 το απόγευμα, στα Πυργιώτικα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση των Νομοθεσιών περί Όπλων και Αλλοδαπών.

 

Σ. Αντωνόπουλος: 25 εως 28 λεπτά το κιλό ξεκίνησε η συγκομιδή των πορτοκαλιών στην Αργολίδα


 Η συγκομιδή πορτοκαλιών  βρίσκεται στην αρχή της, όμως όλα δείχνουν ότι θα κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι όσον αφορά την ποιότητα και την ποσότητα. Οι τιμές που απολαμβάνουν αυτή την στιγμή οι παραγωγοί διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου κυμαίνονται μεταξύ 22 και 30 λεπτά το κιλό.

Πρωτιές για Ανδρέα και ο Χρήστο Δελή στο 6ο Πανελλαδικό Πρωταθλήμα αντισφαίρισης κατηγορίας 2





















 Την πρώτη θέση στα διπλά του 6ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κατηγορίας 2 κάτω των 16 ετώνκατέκτησαν ο Ανδρέας και ο Χρήστος Δελής, αφού στον χθεσινό τελικό οι αθλητές του ομίλου μας επικράτησαν των Πιτσινή Δ. (ΟΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) / Σημαιοφορίδη Χ. (ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) με σκορ 2-0 σετ (62 63) .

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Ναυπλίου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας

 Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 στον οικισμό της Καστάνιτσας. Πενήντα μαθητές με την συνοδεία πέντε καθηγητών επισκέφθηκαν αρχικά την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου ο ξεναγός του Φορέα Διαχείρισης τους ενημέρωσε για την ιστορική σημασία του ναού, καθώς και για τα μοναστήρια της Προστατευόμενης Περιοχής του Πάρνωνα.

Paparazzi τεύχος 1ο (11-17 Νοεμβρίου 2013)


 Ο Τάκης Μάζος καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Από σήμερα και κάθε βδομάδα ένα ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Σε αυτό το τεύχος διαβάστε για τους: Χριστίνα Παπαγελοπούλου, Κική Δρίτσα, Νίκο Τασιόπουλο, Άννα Εμανουήλ, Νίκο Κούβαλη, Γιώργο Κορονίδη, Τάσο Κορομπόκη, Βαγγέλη Μανιφάβα, Ήλια Αργύρη, Κλεοπάτρα Κανέλη, Βασίλη Κατσένη, Τάκη Κατσάνη, Κωνσταντίνα Δημητροπούλου,  Άγγελο Κομπόση, Χρήστο Δαγρέ.

Εκπαιδευτική συνεργασία Cern και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου



















 To Tμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου οργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του συνεργασίας με το ερευνητικό κέντρο CERN.

Ημερήσια πορεία - περίπατος από τον Ιππικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Άργους

 Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Άργους στα πλαίσια ανάδειξης ιστορικών, αγνώστων σε πολλούς μονοπατιών, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στην Αργολίδα, διοργανώνει ημερήσια πορεία - περίπατο σε μονοπάτι στο Βρούστι και στην ευρύτερη περιοχή Χούνη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Πρόγραμμα περιπάτου:

"Βίδα Παξιμάδι Party" στο Room cocktail bar στο Ναύπλιο












Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΙ ΜΙΑ ΒΙΔΑ....
ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.....

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στο Άργος για Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος και έγκριση - ψήφιση του προϋπολογισμού και του (Ο.Π.Δ.)
















 Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 15 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος, για το παρακάτω θέμα:«Περί καταρτίσεως Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2014»

Αφίσα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

















Μετά από αρκετά χρόνια η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εκδίδει αφίσα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μανταρίνι κατά των βαρέων μετάλλων στο σώμα μας




















 Μέσα στα φρούτα του χειμώνα κυριαρχεί και ένας μικρός θησαυρός: το μανταρίνι.
Το μανταρίνι είναι ένα μικρό θαύμα και θεωρείται αυτό μόνο ότι έχει την σπουδαία ικανότητα να αποσύρει από τον οργανισμό μας τα πιο επικίνδυνα βαρέα μέταλλα τα οποία είναι:

GrandCafe Kandinsky - Live ΑΥΣΤΗΡΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ

GrandCafe Kandinsky - Live ΑΥΣΤΗΡΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ (Γιώργος Καραμουτζος - Νίκος Πετσάκος) - ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 17 Νοεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου