Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο 2ος Παλαμήδειος δρόμος





















 Την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Παλαμήδειος δρόμος, που οργανώνεται από τον δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας.

Ο Τσολιάς που μιλάει στην... μπάλα και θα σας αφήσει άναυδους (βίντεο αφιερωμένο)


















Πρόκειται για τον «τσολιά» που... μιλάει στην μπάλα. Ο 19χρονος από το Αγρίνιο κάνει εντυπωσιακά κόλπα, φορώντας φουστανέλα και τσαρούχια...

Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

 Συνελήφθησαν, χθες 19.11.2013 το βράδυ, στο Ναύπλιο, σε δύο άτομα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

 Η επιχείρηση Γ.Ν.Φραγκίστας Α.Ε. ο πρώτος εξαγωγέας εσπεριδοειδών στο Μητρώο Εμπόρων
























 Από το Ναύπλιο τίθεται σε εφαρμογή ο θεσμός του εγκεκριμένου εμπόρου οπωροκηπευτικών, με την ένταξη επιχείρησης εσπεριδοειδών και καρπουζιών από την περιοχή Μπολάτι, στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων που θέτει η σχετική ΚΥΑ, που έχει υπογραφεί από τον Μάιο του 2013. Συγκεκριμένα, το πράσινο φως έδωσε η αρμόδια Διεύθυνση Μεταποίησης φυτικής παραγωγής του ΥΠΑΑΤ, εγκρίνοντας την αίτηση υπαγωγής στο Μητρώο Εγκεκριμένων Εμπόρων της επιχείρησης Γ.Ν.Φραγκίστας ΑΕ στο Μπολάτι Ναυπλίου για τις γραμμές παραγωγής εσπεριδοειδών και καρπουζιών για τρία χρόνια, από 18/11/2013 μέχρι και 17/11/2016.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών





















 Με μεγάλη κατά κοινή ομολογία επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το 7ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Αποθαρρυντικά τα αποτελέσματα για το επίπεδο γνώσεων των παιδιών για τον τόπο τους

[εικόνα: Η θεά Ήρα, προστάτιδα του Άργους στους αρχαίους χρόνους, εσωτερικό λευκής κύλικας,
470-460 π.Χ. Μόναχο]


























 Το 2012 δημιουργήθηκε ερωτηματολόγιο ανάμεσα σε 392 μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης Δημοτικών σχολείων του δήμου Άργους-Μυκηνών και τα αποτελέσματα ήταν αποθαρρυντικά για το επίπεδο γνώσεων των παιδιών για τον τόπο τους.

Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου





















 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», οργανώνει ενημερωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, που υπηρετούν στην περιοχή της Ερμιονίδας με τίτλο:«Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου – Σχεδιασμός και Υλοποίηση Περιβαλλοντικών προγραμμάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου