Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Γραμματικόπουλος : Δυσάρεστη εξέλιξη για το διοικητικό πρωτοδικείο Ναυπλίου - Όλοι μαζί να αντιδράσουμε άμεσα





















 Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος προκειμένου όλοι μαζί και ενωμένοι, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, να αντιδράσουμε συντεταγμένα στη δυσάρεστη τροπή που πήρε σήμερα το θέμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαλεσιώτης: Συμμορίες κάνουν κουμάντο στο Δήμο (ηχητικό)



















 Σαν τον κυκλώνα ''Κλεοπάτρα'' εμφανίστηκε ο Τάσος Σαλεσιώτης στην σημερινή εκπομπή του Ίωνα Ξυπολιά ''ραδιουργίες'' που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ Πελοποννήσου !

Ο Γκαρκάσουλας στην "Πολίτικη Τομογραφία"





















 Στην "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ" της Δευτέρας ο Κώστας Γκαρκάσουλας θα μιλήσει εφ όλης της ύλης στην Σωτηρία Παπαδοπούλου. 

Επίσκεψη μαθητών της Πελοποννήσου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 24 μαθητών της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και των δύο συνοδών καθηγητών, κ. Λαγού Σταυρούλας του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης και κ. Μπέσου Μαρίας του 3ου ΓΕΛ Κορίνθου, σε ημερίδα που διοργανώθηκε την 14η Νοεμβρίου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην έδρα του στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA.

Το Επιμελητηριο Αργολίδας βραβεύει τους πρώτους των μαθητών





















 Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας  σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στην απονομή των επαίνων και  χρηματικών βραβείων στους αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών  Σχολών του Νομού Αργολίδας, που πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2012 – 2013. 

Συμμετοχή του Υπουργού ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη στις εργασίες του “Atlantic Council” στην Κωνσταντινούπολη
























 Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, όπου θα εκπροσωπήσει σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις διήμερες εργασίες του Διεθνούς Ενεργειακού και Οικονομικού Φόρουμ για την Ενέργεια και την Οικονομία, που διοργανώνει το Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council).

Τι ετοιμάζουν στη Νέα Κίο οι πολιτιστικοί φορείς;

Εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών! 
Πάνω στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη!
Και χρειάζονται εθελοντές...
Και χρειάζονται υλικά που ίσως έχετε και δεν τα χρειάζεστε, όπως : κουμπιά, ξύλινα μανταλάκια, καμένες λάμπες, CD, φύλλα και κλωνάρια από πλάτανο, πεύκο, έλατο, δάφνη, κυπαρίσσι... και ακόμα, μαλλί, σπάγκο, φελλούς, λινάτσα, σύρμα κλπ.

LIVE στο SAN ROCCO

 LIVE στο SAN ROCCO Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 με Εντεχνο-Ελληνικοκαι Ξένο Rock.
Εναρξη 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου