Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στην "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ" της Δευτέρας ο Κώστας Γκαρκάσουλας


Στην "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ"  της Δευτέρας ο Κώστας Γκαρκάσουλας θα μιλήσει εφ όλης της ύλης στην Σωτηρία Παπαδοπούλου. Αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις γνωρίζοντας το ταμπεραμέντο του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Την Δευτέρα το βράδυ στις 10 στο μεγάλο πελοποννησιακό κανάλι TVSUPER 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 πμ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Πλ. Δερβενακίων – Άργος, καθιερωμένη εκδήλωση απονομής επαίνων και χρηματικών βραβείων στους αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας που πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2012-2013 με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου.

Χ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ : «ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.»

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος προκειμένου όλοι μαζί και ενωμένοι, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, να αντιδράσουμε συντεταγμένα στη δυσάρεστη τροπή που πήρε σήμερα το θέμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου. Σήμερα κοινοποιήθηκε η γνωμοδότηση της ολομέλειας του Διοικητικού Εφετείου Τριπόλεως (αρ. αποφ. 3/2013) σύμφωνα με την οποία προτείνεται η μεταβολή της έδρας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ναυπλίου από το Ναύπλιο στο Δήμο Άργους -Μυκηνών, εφόσον εντός διμήνου δεν έχει καταστεί δυνατή η διάθεση και παραχώρηση έτοιμου προς χρήση κτηρίου στην πόλη του Ναυπλίου.
Αναρτήθηκε από ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ http://nafplioneaelpida.blogspot.gr/2013/11/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου