Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Court-House-600x450
Το δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο εκκενώθηκε σήμερα, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα σ’ αυτό. Δικαστικοί λειτουργοί, υπάλληλοι, δικηγόροι και πολίτες  βγήκαν  στον περιβάλλοντα χώρο περιμένοντας ειδικούς για να ερευνήσουν τους χώρους. Όπς  αποδείχτηκε  τελικά  επρόκειτο  για  φάρσα  και  αυτή  τη  φορά.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ NAΥΠΛΙΟΥ

eryuros satyr
Παντού δίνει το παρών η Σοφία Χρόνη και τα αλλά κορίτσια του σώματος διασωστων του ΕΕΣ του παραρτήματος Ναυπλίου. 
Εθελοντικά βρίσκονται στα γήπεδα και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες οπού χρειαστεί. Eνα μεγάλο


Μπράβo  !!!
http://argospress.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3592.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Ιταλοί Περιηγητές από τον 15ο έως τον 19ο αιώνα στο Ναύπλιο

argolida_1651_1700
Από τον 13ο και 14ο αιώνα οι Ευρωπαίοι ξεκίνησαν σταδιακά να ταξιδεύουν προς την Ανατολή. Η τεχνολογία και η εξέλιξη της χαρτογραφίας είχαν βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες ναυσιπλοΐας, επιτρέποντας τη δημιουργία των συνθηκών για μαζικές μετακινήσεις ταξιδιωτών. Η περιοχή, που προσέλκυσε τους πρώτους περιηγητές ήταν οι Άγιοι Τόποι, συνεχίζοντας την παράδοση του μεσαίωνα και το πρώτο κράτος, που εκμεταλλεύτηκε αυτό το νέο ρεύμα θρησκευτικού τουρισμού,

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Γ' Εθνική: Συνάντηση με Γ. Ανδριανό


Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό είχε προχθές αντιπροσωπία των ομάδων του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής με θέμα το οικονομικό.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε μια κίνηση με πρωτοβουλία του προέδρου του Παναργειακού, Τρύφωνα Μποζιονέλου για να συζητηθεί η ενίσχυση από την ΕΠΟ και να απαιτηθούν ορισμένα πράγματα από την Ομοσπονδία, που έχουν άμεση σχέση με το οικονομικό.

Ετσι, ως συνέχεια αυτής της προσπάθειας, προχθές συναντήθηκαν στο Ναύπλιο, αντιπροσωπία των σωματείων αποτελούμενη από τον Τρύφωνα Μποζιονέλο (Παναργειακός), Αγγελο Δανιήλ (Ατρόμητος Αχαΐας), Μάριο Σταματάκη (Κόρινθος), Μηνάς Λυσάνδρου (δικηγόρος) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και του έθεσαν το οικονομικό θέμα. Ο κ. Ανδριανός άκουσε με προσοχή τους τρεις παράγοντες και είδε με καλό μάτι τις προτάσεις τους.
Αμέσως παρέπεμψε το θέμα τους στον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου και τον πρόεδρο της επιτροπής Γ' Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, οι οποίοι όμως αρκέστηκαν στα τυπικά, χωρίς να υποσχεθούν τίποτα.
Επόμενη κίνηση των 16 ομάδων του 4ου Ομίλου, που έχουν ταχθεί υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΠΟ είναι να «ξυπνήσουν» όλα τα σωματεία της Γ' Εθνικής, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δυνατή η πρωτοβουλία.
Οι ομάδες θεωρούν τελείως άδικο να αντιμετωπίζονται επαγγελματικά όσον αφορά τις ποινές, τα πρόστιμα, τη διαιτησία και ερασιτεχνικά σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι.
Επίσης, παρότι δεν το λένε για να μην γίνουν συγκρίσεις, υπάρχει μια σχετική ενόχληση με την περίπτωση της ΑΕΚ που είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει οικονομικές απολαβές. Φυσικά είναι μια περίπτωση που διαφέρει πολύ απ' όλες τις άλλες...
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα σωματεία της Γ' Εθνικής προτίθενται να κυνηγήσουν και να παλέψουν το θέμα, μέχρι εκεί που μπορούν, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν κάτι.
http://panargolikos.blogspot.gr/2013/11/video_29.html

ΣΟΚ...ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΡΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ


Επειδή δεν είμαστε ο ομφαλός της γης
Επειδή η οικονομία του Ναυπλίου ήταν και είναι συνδεδεμένη με αυτήν του Αργους
Επειδή πολλοί Αργείτες στην καταγωγή κατοικούν σήμερα στο Ναύπλιο και αγαπούν και τις δύο πόλεις
Επειδή πολλοί Ναυπλιώτες και Ναυπλιώτισσες ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν Αργείτες και Αργείτισσες
Επειδή αγαπάμε τον τόπο μας, αλλά δεν είμαστε τοπικιστές
Επειδή αναγνωρίζουμε ότι η γειτονική μας πόλη έχει τη δική της δυναμική
Τολμώ να αναρτήσω σπάνια φωτογραφία του Αργους (ελπίζω να μην ακούσω τα σχολιανά μου)


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ 
ΠΑΝΤΑ  ΜΕ  ΧΙΟΥΜΟΡ  Ο  ΚΩΣΤΑΣ  ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου