Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η αξιοποίηση του Μπούρτζι παραχωρείται στην Περιφέρεια Πελοποννησου






















 Με αφορμή την έγκριση της παραχώρησης του φρουρίου από το Υπουργείο Πολιτισμού και την ΕΤΑΔ Α.Ε. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι «Επενδύουμε σοβαρά για τη δημιουργία του προφίλ της πρώτης πρωτεύουσας της χώρας, με εμβληματική αναγνωρισιμότητα, και το κρισιμότερο που επιτυγχάνουμε είναι, όχι τόσο το οικονομικό αποτέλεσμα, αλλά η εφαρμογή ενός νέου εργαλείου για την πολιτιστική πολιτική της Περιφέρειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται παραχώρηση τέτοιου μνημείου σε Περιφέρεια και είναι κάτι που με δική μας πρωτοβουλία πετύχαμε».

Τάκης Κατσάνης: Δεν έχω καμία σχέση με τον μοναχισμό (βίντεο)
























 Ο Τάκης Κατσάνης λύνει την σιωπή του και μιλάει στον Τ. Μάζο για το δημοσίευμα που τον παρουσιάζει ως μοναχό σε μοναστήρι. Ακούστε τι είπε ο λαϊκός καλλιτέχνης για την ανήθικη επίθεση που δέχτηκε...

Μέλι και αλεύρι φέρνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου





















Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει:

Πρόσκληση Δημοκρατικής Αριστεράς Πελοποννησου

  Η Δημοκρατική Αριστερά Πελοποννήσου καλεί όλους τους πολίτες, της αριστεράς, του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της οικολογίας, του πολιτισμού, της εργασίας, της πραγματικής οικονομίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της δράσης, σε Περιφερειακή συνεργασία, στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2014 μακριά από τον εγκλωβισμό σε παλαιοκομματικές νοοτροπίες και αδιέξοδες μεθοδεύσεις στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Διήμερο εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στο βιβλιοπωλείο "ΗΛΙΟΓΡΑΦΙΑ"

 Σας περιμένουμε με χαρά σε διήμερο εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους! Την Παρασκευή 22/11 στη θεατρική παράσταση ‘’Η σταγόνα της Αγάπης’’ για μικρούς και μεγάλους.

Ερώτηση 41 βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό ΠΕΚΑ για τις διακοπές ρευματοδότησης καταναλωτών




















 Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Μανιάτη, κατέθεσαν 41 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις Διακοπές ρευματοδότησης καταναλωτών προβάλλοντας τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για παροχή δωρεάν ποσότητας 300 kwh το μήνα στις φτωχές οικογένειες και βελτίωση των όρων των διακανονισμών.

Με αφορμή την ερώτηση ο Δημήτρης Κοδέλας δήλωσε ότι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου