Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η περιβαλλοντική εκστρατεία της HELMEPA στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο είναι ο επόμενος σταθμός της ενημερωτικής Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPA σε 12 πόλεις της Ελλάδας με την υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF).

Τελικά λεφτά δεν υπάρχουν... Βρέθηκαν παραβιασμένες οι εγκαταστάσεις (πίλλαρ) του ηλεκτροφωτισμού

 Απάντηση λάβαμε από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και τον αρμόδιο μηχανικό για το δημοσίευμά μας "Λεφτά υπάρχουν" που αναφερόταν στην λειτουργία του φωτισμού στην νέα Εθνική οδό, καθ όλη την ημέρα και την οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει αυτό στους κατοίκους. Όπως ειναι φυσικό η απάντηση επιβεβαιώνει την ανάρτηση μας και αναφέρει τα εξής μετά και από αυτοψία του αρμόδιου μηχανικού:

"Πόλεμος" για το μέλι του Εργατικού Κέντρου - Σκληρή ανακοίνωση Νικολόπουλου





















"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει από τον Καθηγητή Μουσικής και μελισσοκόμο Γιάννη Νικολόπουλο με αφορμή το μέλι που φέρνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ρ.Μπαρού. Ο κ. Νικολόπουλος μόλις πληροφορήθηκε πως ο κ. Μπαρού φέρνει μέλι προς διάθεση από το Ε.Κ.Ν ξέσπασε μεσώ facebook και καλεί όλους τους μελισσοκόμους της περιοχής να πάνε τις ίδιες ημέρες έξω από το Εργατικό Κέντρο και να πουλήσουν το μέλι παραγωγής τους σε πιο συμφέρουσα τιμή.

Ο κ.Νικολόπουλος έγραψε στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου