Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Την επίσπευση για το δίκτυο Αναβάλου ζητά ο Τατούλης





















 Να προχωρήσουν άμεσα οι οριστικές μελέτες των έργων μεταφοράς και διανομής άρδευσης από το δίκτυο του Αναβάλου στους Δήμους Ασκληπιείου, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, ζήτησε με επιστολές του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Έτσι θα αποφευχθεί περαιτέρω «καθυστέρηση που δημιουργεί εντυπώσεις απροθυμίας προώθησης και έμμεσης απόρριψης ενός πολύ αξιόλογου και ζωτικής σημασίας για την περιοχή έργου».

Τρίτη "δεξιά" υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου






















 Στην απόφαση να "κατεβάσουν" αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες". Το πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτού του συνδυασμού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο 53χρονος Λάκωνας στην καταγωγή, Γιώργος Αναγνωστάκος.

"Υπάρχει ελπίδα;..." ταινία μιας παρέας παιδιών από το Άργος και του 1ου ΕΠΑ.Λ Αργους

 Μια ταινία γυρισμένη από μια παρέα παιδιών από το Άργος, με μεράκι, φαντασία και προπάντων αγάπη για την τέχνη. Όλα αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με τους προβληματισμούς των νέων σχετικά με την πορεία τους και με τη ζωή τους γενικότερα, οδήγησαν στη δημιουργία της ταινίας αυτής. Η ιστορία μας λοιπόν ξεκινά με ένα όνειρο ή μάλλον καλύτερα με τον εφιάλτη μιας κοπέλας, ο οποίος δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, μιας και στην εποχή μας είναι κατακριτέο να έχεις όνειρα και η ελπίδα … είναι για λίγους … Υπάρχει ελπίδα λοιπόν;

Λαουτάρο Φορμίκα: Ήθελα να πεθάνω μετά το ατύχημα μου στο Ναύπλιο


















 Ο σοβαρός τραυματισμός του Λαουτάρο Φορμίκα τον περασμένο Απρίλιο στη θάλασσα του Ναυπλίου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Περίπου επτά μήνες μετά ο Αργεντινός αμυντικός συγκλονίζει με τα όσα εξομολογήθηκε σε εφημερίδα της πατρίδας του. «Είχαμε ρεπό και πήγα στο Ναύπλιο. Ξαφνικά σκέφτηκα να βουτήξω. Δεν είδα το εμπόδιο και έσπασε ο λαιμός μου. Ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς βγήκα στην ακτή, αφού δεν κουνούσα χέρια και πόδια. Όταν άκουσα πως θα μείνω έτσι τουλάχιστον έξι μήνες, άρχισα να θρηνώ. Ήθελα να πεθάνω», λέει και συμπληρώνει:

Απίστευτη κόντρα Εμπορικού Συλλόγου Άργους με τον Δήμο για το θέμα των οφειλών στην Λαϊκή Αγορά Άργους





















Δελτίο τύπου
Εμπορικού Συλλόγου Άργους

 Σχετικά με το Δελτίο Τύπου του Δήμου, για το θέμα των οφειλών στην Λαϊκή Αγορά Άργους, έχουμε να δηλώσουμε ότι αρνούμεθα να ακολουθήσουμε αυτό το κρεσέντο λογικών ,νοηματικών, και εννοιολογικών διαστρεβλώσεων, προϊόν νοσηρής φαντασίας, που αποκαλύπτουν την ποιότητα σκέψης και το πολιτικό ήθος του συντάκτη τους.

Ανακοινώθηκε η δημιουργία κτιρίου "Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες" στην Πυργέλα




















Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος μαζί με το θεματικό αντιπεριφερειάρχη Α.Πουλά και την πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αργολίδας Σ. Παπαγεωργοπούλου για την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου της απόφασης ένταξης για χρηματοδότηση του έργου «ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ» στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 προϋπολογισμού 999.999,00 €

Βιβλιοπαρουσίαση: "Το ταξίδι Μύησης του μικρού Λόχαν"




















 Στα πλαίσια του 7ου Παλαμηδείου Πρωταθλήματος Μαχητικών Τεχνών που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στο κλειστό Γήπεδο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., οι εκδόσεις Αρχέτυπο με αφορμή την έκδοση του νέου τους βιβλίου ‘’Το ταξίδι Μύησης του μικρού Λόχαν’’ θα πραγματοποιήσουν παράλληλη εκδήλωση στο Βουλευτικό Ναυπλίου το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7:30μ.μ.

1ο Κινηματογραφικό Συμπόσιο «CINE συν Ναύπλιο»

 Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το Δήμο Ναυπλιέων, οργανώνουν το 1Ο Κινηματογραφικό Συμπόσιο «CINE συν Ναύπλιο» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 21-24 Νοεμβρίου 2013, και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Δίδυμα

 Εθελοντική Αιμοδοσία θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/11/13 στα Δίδυμα Αργολίδας 
( 09:00-13:30) στο Δημοτικό Σχολείο.

Οι "FYGOKENTROS FUNK CLUB" Live στο "ΔΙΕΣΙΣ"
























 Το Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού « ΔΙΕΣΙΣ» το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ, φιλοξενεί την πενταμελή μπάντα «FYGOKENTROS FUNK CLUB», που αποτελείται από τους:

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση για παράνομη εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων

 Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε παράνομη εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων και συνελήφθη το σύνολο σχεδόν των μελών της. Έως σήμερα έχουν συλληφθεί είκοσι επτά από τα συνολικά ταυτοποιημένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Σε ευρείας κλίμακας ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες, στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και της Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά δεκαεννέα μέλη, ενώ αναζητούνται ακόμη τρία, μετά από Εντάλματα Σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Από τα μέλη που συνελήφθησαν, δύο είναι εν ενεργεία Λιμενικοί, δύο πρώην αστυνομικοί και ένας Ειδικός Φρουρός, ενώ από τα μέλη που αναζητούνται ένας είναι πρώην Ειδικός Φρουρός.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας για την Επέτειο του Πολυτεχνείου





















 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου. Και η φετινή επέτειος βρίσκει την χώρα σε άσχημη οικονομική κατάσταση απαξιώνοντας τα στοιχειώδη δικαιώματα στην εργασία ,στην παιδεία στην υγεία και την κοινωνική συνοχή. Με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική ανάγκη να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μεγάλες ελλείψεις σε πόρους, υποδομές, προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ναυπλίου





















Δελτίο τύπου
Συλλόγου Γονέων και
Κηδεμόνων των παιδικών και 
βρεφονηπιακών σταθμών Ναυπλίου

 Συνεχίζονται τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ναυπλίου. Το προσωπικό ολοένα συρρικνώνεται με απολύσεις. Εδώ και λίγες ημέρες έληξαν οι δίμηνες συμβάσεις εργασίας, με τις οποίες εργάζονταν δασκάλες, μαγείρισσες, καθαρίστριες. Ο δήμος δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τις θέσεις αυτές με μόνιμο προσωπικό, παρά με δίμηνες συμβάσεις εργασίας για άλλη μια φορά και άγνωστο το πότε.

Σε επέμβαση υποβάλλεται σήμερα ο Νώτης του Παναργειακού

 Nα ευχηθούμε καλή επιτυχία στην επέμβαση που θα υποβληθεί σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Παναργειακού Ηλίας Νώτης και να επιστρέψει κοντά στην ομάδα ακόμα ποιο δυνατός.

Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Υπουργού ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη με τον Πρέσβη των Η.Π.Α David Pearce

 Όλο το φάσμα των θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, απασχόλησε την συνάντηση που είχε το μεσημέρι ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, με τον νέο Πρέσβη τον Η.Π.Α στην Αθήνα, David Pearce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου