Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Επίσκεψη του Πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανκ Ντόλτ στο Ναύπλιο (βίντεο)





















 Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Βόλφγκανκ Ντολτ επισκέφτηκε την πόλη του Ναυπλίου για να δει και ενημερωθεί για τα έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την οικονομική δυνατότητα ανάπτυξης που έχουν οι επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο.

Δημ. Καμπόσος: Χρωστάμε στους δημότες μας το νέο Άργος και το χτίζουμε! - Το όραμα γίνεται πράξη (βίντεο)





















Δελτίο τύπου

 Η Αστική Ανάπλαση του Άργους υπήρξε πρωτεύον στόχος για τη δημοτική αρχή, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της. Ήδη, αμέσως μόλις αναλάβαμε , προκηρύχθηκε άμεσα ο διαγωνισμός για τη μελέτη, ενώ το Φεβρουάριο του 2013, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης η οποία παρελήφθη το καλοκαίρι του 2013. Στην πρώτη φάση, το ύψος του προϋπολογισμού για το έργο, χρήματα δεσμευμένα στο ΕΣΠΑ, ανερχόταν στα 4 εκ. ευρώ, ενώ μετά το τέλος της μελέτης έφθασαν τα 7,3 εκ. ευρώ, τα οποία επέφεραν αύξηση του προϋπολογισμού από την περιφέρεια.

7η αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία μπάσκετ ανδρών ΕΣΚΑΚ





















 Αύριο Σάββατο πραγματοποιούνται τα έξι (6) παιχνίδια, για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία ανδρών.Το πρωτοπόρο Κρανίδι στις 19:00 (κλειστό Ερμιόνης), μετά τη νίκη του μέσα στον Οίακα, υποδέχεται την άλλη ομάδα του Ναυπλίου. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού καλούνται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη μέσα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα, που έχει την καλύτερη άμυνα (δέχεται 54 πόντους) Ειδικά μετά το «διπλό» του Ξυλοκάστρου, το περασμένο Σάββατο, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει κατά πολύ όσον αφορά στο θέμα της παραμονής. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, αφού έπιασαν το Κιάτο στην κορυφή, δεν θέλουν για κανέναν λόγο να μείνουν πίσω και κάνουν σχέδια για νέα άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο ΣΕΥΠΙΚΑ Αργολίδας καταδικάζει την επιχειρούμενη διάλυση των Πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ






















 Η Γ.Σ. του ΣΕΥΠΙΚΑ Αργολίδας καταδικάζει την επιχειρούμενη διάλυση των Πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και την συνακόλουθη απόλυση και διαθεσιμότητα των εργαζομένων του. Στο βωμό των μνημονιακών δεσμεύσεων θυσιάζεται η δημόσια και δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας των συμπολιτών μας και το δικαίωμα στην εργασία όλων μας , των εργαζομένων γιατρών , οδοντογιατρών και προσωπικού του ΕΟΠΥΥ.

Ημερίδα: "Αξιολόγηση - Αναθεώρηση - Εξειδίκευση του πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης της Αργολίδας"





















Αναβάθμιση και αναμόρφωση παιδικών χαρών στο Δήμο Ναυπλιέων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
























 Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στο Δήμο Ναυπλιέων έχει ήδη δρομολογηθεί. Έπειτα από τις κατάλληλες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για την αναβάθμιση και αναμόρφωση παιδικών χαρών.

 

Απαντήσεις Υπουργού ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη σε ερώτηση στη Βουλή για τη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην Ερμιονίδα























 Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σε ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημ. Κοδέλα, ανέφερε τα εξής:

Στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ο νέος Μητροπολίτης






















  Εθιμοτυπική επίσκεψη, στο πλαίσιο της καλύτερης γνωριμίας και επικοινωνίας με τις τοπικές αρχές πραγματοποίησε σήμερα στις 9.30 το πρωί, στον Δημαρχείο Ναυπλίου, ο νέος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

42.182,60 ευρώ καταβάλει ο ΕΛΓΑ για ζημιές του 2013 σε αγρότες της Αργολίδας






















 Σήμερα Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013, ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.125 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 4,35 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών κυρίως για το έτος 2013.

Χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συλλόγου "Αλληλεγγύη" Αργολίδας

 Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κρασάκι, τη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, στην ταβέρνα ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΠΙΑ στα Πυργιώτικα Ναυπλίου και ώρα 7.30΄μ.μ. 

Γ. Μανιάτης: Οικονομικά κίνητρα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών στο πλαίσιο αντιμετώπισης επεισοδίων ατμοσφαιρικής ρύπανσης






















 Τη θέσπιση οικονομικών κινήτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια για τον περιορισμό, επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα των αστικών κέντρων, προωθεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Παραιτήθηκε από ειδική σύμβουλος η Ν.Τραγγάλου και αναλαμβάνει θέση δημοτικού συμβούλου

 Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η παραίτηση του Π.Αναγνωσταρά από την θέση του δημοτικού συμβούλου του δήμου Ναυπλιέων, την θέση του θα αναλάβει η δικηγόρος στο επάγγελμα Ν.Τραγγάλου η οποία δήλωσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου