Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Καταδίκη σε 4 χρόνια για την "μακρυχέρα" υπάλληλο της ΔΕΗ Ναυπλίου





















 Ερήμην, σε 4 συνολικά χρόνια, καταδικάστηκε η "μακρυχέρα" γυναίκα υπάλληλος της ΔΕΗ Ναυπλίου, που υπεξαίρεσε από τα θύματα της μεγάλα χρηματικά ποσά, χάριν εξυπηρέτησης, για να τους πληρώνει το ρεύμα από το 2009,  αλλά τα έβαζε στην τσέπη της. 

Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στον δρόμο της Στέρνας πριν από λίγο

Φώτο Αρχείου


















Πριν από λίγο ένας συνάνθρωπος μας κατέληξε όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο στην Εθνική οδό προς τον κόμβο της Στέρνας.

Νίκησε ο Διομήδης 30 - 18 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου





















 Με έναν εκ των πρωτοπόρων της Α1, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, επαίξε αντιμέτωπος σήμερα ο Διομήδης στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με πρωτοβουλία Μποζιονέλου συνάντηση των Προέδρων του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας

 Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Παναργειακού Κου Τρύφωνα Μποζιονέλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας εχθές στην Κόρινθο με θέμα τα οικονομικά προβλήματα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Το ζώο της εβδομάδας: Νανοβουτηχτάρι (βίντεο)
























 Αναμένοντας την έλευση του χειμώνα και κατ’ επέκταση και την παρουσία στον υγρότοπο του Μουστού πλήθους μεταναστευτικών υδρόβιων και παρυδάτιων πτηνών, η εικόνα που θα βλέπουμε τους προσεχείς μήνες σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει τη φτωχή εικόνα των θερμότερων μηνών, πάντα από πλευράς παρουσίας πτηνών.

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος 26 Νοεμβρίου 2013





















 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθει στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 26 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 με τα παρακάτω θέματα:

11 θέσεις εργασίας για τις αναγκές των παιδικών και βρεφικών σταθµών του ∆ήµου Ναυπλιέων





















 Την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου 2 ΜΗΝΏΝ, ανακοινωσε ο ∆ηµοτικός Οργανισµός Κοινωνικής Πρόνοιας  & Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), για την κάλυψη πρόσκαιρων κατεπειγουσών αναγκών των παιδικών και βρεφικών σταθµών του ∆ήµου Ναυπλιέων, που εδρεύει στο Ναύπλιο και συγκεκριµένα 3 ΤΡΙΩΝ θέσεων ΤΕ – Βρεφονηπιοκόµων η ελλείψει αυτών ΠΕ – Νηπιαγωγών, 3 ΤΡΙΩΝ θέσεων ∆Ε8 –Βοηθών Βρεφοκόµων και 5 ΠΕΝΤΕ θέσεων υποχρεωτικής εκπαίδευσης ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας , σύνολο 11 θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου