Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος για την επέτειο των 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου





















 Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παράξενος Ταξιδιώτης Πελοποννήσου

 Λίγα 24ωρα απέμειναν πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου “Παράξενος Ταξιδιώτης: Άγνωστη Πελοπόννησος”, συγγραφέας του οποίου είναι το μέλος της ομάδας Gateway και συντονιστής της ομάδας Πυθέας, Μίλτος Τσαπόγας (aka KANE). Μέσα σε 196 σελίδες παρουσιάζονται 80 περίπου τοποθεσίες της Πελοποννήσου, άγνωστες στο ευρύ κοινό. Η τιμή του πονήματος κρατήθηκε και σε αυτή την περίπτωση σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα θα κοστίζει 13,28 ευρώ. Οι εκδόσεις ΟΞΥ ανέθεσαν στο team του Παράξενου Ταξιδιώτη (μέλους της οικογένειας του Meta-Δικτύου) τη συγγραφή μιας σειράς εναλλακτικών ταξιδιωτικών οδηγών που σταδιακά θα “καλύψουν” όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητά ενίσχυση 500.000 € λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων






















 Οικονομική ενίσχυση ύψους 500.000 ευρώ ζήτησε με έγγραφό του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση που επικρατεί σε Μεσσηνία και Αρκαδία, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που προξενήθηκαν.

Τον ερχόμενο Μάιο «ξεκλειδώνει» η κτηματογράφηση στην Αργολίδα























 Στα μέσα Μαΐου 2014 ξεκινά η συλλογή δηλώσεων για τον νομό Αργολίδας, που δεν συμμετείχαν στην προηγούμενη γενιά κτηματογράφησης και θα αφορά συνολικά 11 ΟΤΑ του καλλικρατικού δήμου Ναυπλιέων και 8 ΟΤΑ του καλλικρατικού δήμου Άργους-Μυκηνών. Μέχρι στιγμής συνολικά 35.000 δικαιώματα αφορούν την πόλη του Ναυπλίου.

Η γυναικεία ομάδα του Τοξότη Ναυπλίου ρίχνεται στην μάχη της Γ΄Εθνικής
























 Σήμερα είναι μια ακόμα ξεχωριστή ποδοσφαιρική ημέρα για τη συμμετοχή του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του "Τοξότη Ναυπλίου" στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας που αντιμετωπίζει τον Άρη Τριπόλεως στις 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

 

 

Εκλογές του Σωματείου Βιοτεχνών Ξύλου Άργους






















 Το Δ.Σ. του Σωματείου Βιοτεχνών Ξύλου Άργους καλεί όλα τα μέλη του την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα 18:00 στην αίθουσα Ομοσπονδίας, απέναντι από το Επιμελητήριο Άργους, όπου θα γίνει ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ, καθώς και οι ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου