Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στο Ναύπλιο εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (βίντεο)





















 Mε λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάζεται και φέτος η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα, σήμερα 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Δημοπρατήθηκε η εκβάθυνση στο λιμάνι Ναυπλίου (βίντεο)





















 Στο δημαρχείο Ναυπλίου συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης όπου άνοιξε τις προσφορές για το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού. Από την διαδικασία αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος και μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα προχωρήσει η σύμβαση του έργου μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Μπούρτζι: Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω















Του Μπάμπη Αντωνιάδη
(εδώ επιβεβαιώνεται η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ)

 Οι τελευταίες ανακοινώσεις, με πανηγυρικό μάλιστα χαρακτήρα, παρουσία του υπουργού κου Γ. Ανδριανού και λοιπών παραγόντων, έφεραν και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της καστρονησίδας Μπούρτζι. 

Στην Παναγία την Πορτοκαλούσσα γιόρτασαν τα Εισόδια της Θεοτόκου (βίντεο)

"Νύμφη Πάναγνε, Εὐλογημένη, Θεοτόκε, Κατακεκρυμμένη, σκέπε λαὸν Ἀργολίδος Πανάμωμε· τοὺς Σοὶ προστρέχοντας Δέσποινα λύτρωσαι, παθῶν παντοίων ψυχῆς τε καὶ σώματος, ὅπως ἅπαντες ὑμνοῦντες τὰ σὰ θαυμάσια, δοξάζωμεν Χριστὸν τὸν Φιλάνθρωπον"





















Πανηγυρικά εορτάστηκε η Θεομητορική εορτή των Εισοδίων στο ομώνυμο μοναστήρι της Παναγίας της Κατακεκρυμένης στο Άργος, όπου τιμάται όλως ιδιαιτέρως η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Μαρία Κουκουμέλου του ΓΑΣ Άργους





















 Στη πόλη των Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε στις 15,16 & 17 Νοεμβρίου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων, για το έτος 2013. Πρωταθλήτρια Ελλάδας, στην κατηγορία των +59 κιλών, στέφθηκε, η αθλήτρια του ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, Μαρία Κουκουμέλου.

41ος Παλαμήδειος Δρόμος





















 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Γυμναστική Ένωση Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου διοργανώνουν τον 41ο Παλαμήδειο Δρόμο εντεταγμένο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Άλωση του Παλαμηδιού και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Πρόσκληση 2ης ανοικτής συγκέντρωσης της ΡΚΕ - Συμμετοχή

Σειρά διμερών συναντήσεων του Υπουργού ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη με Υπουργούς ενέργειας Σουηδίας, Φινλανδίας, Ιταλίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας
























 Σειρά διμερών συναντήσεων με ομολόγους του Υπουργούς Ενέργειας από κράτη που συμμετέχουν στο Παρίσι στην Διυπουργική Διάσκεψη για το 2013 του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (InternationalEnergy Agency –IEA) με θέμα “Παγκόσμιες Συνέργειες για την ενέργεια του αύριο” είχε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.

Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

 Με αφορμή κάποιο άρθρο, που αφορά στην εφαρμογή του νόμου για κατάργηση της Κυριακής αργίας, αλλά και συνολικά τα αστικά και κυβερνητικά ιδεολογήματα που ακούγονται, θέλουμε να αποκαλύψουμε με ποια επιχειρήματα προωθούν άλλον έναν αντιδραστικό και αντιλαϊκό νόμο.

Τα "Μακρινά Ξαδέρφια" στο Κέντρο "δίεσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου