Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Έξι σημεία αιχμής από την «Εθνική Συνδιάσκεψη για την κτηνοτροφία»



















  Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εθνική Συνδιάσκεψη για την κτηνοτροφία» που πραγματοποιήθηκε από το Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, υπό την αιγίδα του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στην Αθήνα, το διήμερο 27& 28 Νοεμβρίου 2013, όχι μόνο από την προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας αλλά και από το γεγονός ότι τέθηκαν επί τάπητος όλα τα καυτά προβλήματα της κτηνοτροφίας της χώρας μας.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Νέο αγροτοδικείο στις 2 Δεκέμβρη - Tο δόγμα «νόμος και τάξη» δεν θα περάσει





















 Για άλλη μια φορά η κατασταλτικοί μηχανισμοί των κυβερνήσεων σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιζόμενους αγρότες που συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2010 στο μπλόκο της Στέρνας.

"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

 Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας σας καλεί.....σε "δείπνο", ανοίγοντας ετσι την αυλαία της Θεατρικής σαιζόν, με τη σπαρταριστή κωμωδία του Άκη Δήμου..."Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης".

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Γραμματικόπουλος: Δεν υπάρχει πλάνο, χάνονται δομές και σύμβολα - Είναι αδιανόητο το Μπούρτζι να το διαχειρίζεται η Περιφέρεια και όχι ο Δήμος μας





















 "...Το Μπούρτζι περιήλθε στην Περιφέρεια, το Διοικητικό Πρωτοδικείο είναι και αυτό υπ ατμόν, η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων έφυγε και αυτή. Είναι σαφές ότι δεν πηγαίνουμε και πολύ καλά στο κομμάτι της διατήρησης σημαντικών δομών αλλά και συμβόλων για το δήμο μας..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου