Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η συνέντευξη του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου στις Αργολικές Ειδήσεις (βίντεο)

 Δείτε σήμερα στις 22:00 μέσα από τις Αργολικές Ειδήσεις, παρακάτω σε Live Streaming, την συνέντευξη του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου στην εκπομπή της Σ. Παπαδοπούλου "Πολιτική τομογραφία" που μεταδίδεται στο TV SUPER.

Ανοιχτό κάλεσμα για την ίδρυση Δημοτικής Κίνησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών






















 Η πρωτοβουλία δημοτών του Δήμου Άργους – Μυκηνών καλεί κάθε πολίτη καλής θέλησης του Δήμου μας, που μπορεί και θέλει να συμβάλει για να αλλάξουν τα δημοτικά μας πράγματα, την Κυριακή 24 Νοέμβρη, στις 11.00 πμ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, να συναντηθούμε, για να ιδρύσουμε την Ριζοσπαστική Δημοτική μας Κίνηση.

Ψεύτικο δημοσίευμα παρουσιάζει τον Τάκη Κατσάνη μονάχο σε μοναστήρι





















 Απίστευτο δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο ντόπιος και αγαπητός σε πολλούς Αργολίδεις τραγουδιστής Τάκης Κατσάνης ασπάστηκε τον μοναχισμό. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει καθώς ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής όχι μόνο δεν βρίσκεται σε μοναστήρι, αλλά τραγουδάει και σε κέντρο της περιοχής μας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Δ.Καμπόσος: Αποχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν μπορούν, δεν θέλουν να γίνεται έργο από την δική μας παράταξη























Δελτίο τύπου

 Για το αν πονάει σήμερα η κοινωνία, που πονάει, δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμαρχος. Για τις περικοπές της κρατικής χρηματοδότησης δεν είναι υπεύθυνη η δημοτική αρχή. Το σημείωσε εμφατικά ο δήμαρχος πως δεν έχουμε τις δυνατότητες να επουλώσουμε όλες αυτές τις πληγές. 

Στο Παρίσι ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης για την Υπουργική Σύνοδο του “International Energy Agency”






















 Για το Παρίσι αναχωρησε το απόγευμα ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες της Υπουργικής Συνόδου του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (InternationalEnergy Agency / IEA), που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλική πρωτεύουσα το διήμερο 19 & 20 Νοεμβρίου, με αντικείμενο την «Παγκόσμια Συνέργεια για το Αύριο της Ενέργειας».

Ναύπλιο 1930






















Maynard Owen Williams ο φωτογράφος, 1930 η λήψη, για λογαριασμό του National Geographic, που διατίθεται από το Corbis. Μοναδική έγχρωμη που έχω βρει τόσο παλιά...

Γιώργος Ταραβίρας

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014 και το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Άργους Μυκηνών





















 Ψηφίστηκε σε δύο ειδικές συνεδριάσεις ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Άργους Μυκηνών, μετά τις εισηγήσεις του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Τάγκαλη και του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κρίγγου, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις δραματικές περικοπές από τις κρατικές επιχορηγήσεις κατά περίπου 60%. Ο προυπολογισμός του επομένου έτους ψηφίστηκε εμπρόθεσμα προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να είναι λειτουργικός από 1/1/2014 και να αποφευχθούν τα φαινόμενα της γνωστής αδυναμίας εκτελέσεως οποιουδήποτε έργου λόγω έλλειψης προϋπολογισμού. 

Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων


















 Την Τετάρτη θα βγει στη διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ, το οποίο έχει τη σχετική ευθύνη, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013. 

 

Blend Mishkin dj-set στο Circulo

 Το Circulo cooperativa παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ναύπλιο έναν από τους καλύτερους παραγωγούς-dj της εποχής μας. Ο Blend Mishkin την Παρασκευή 22/11 στα decks του Circulo...

Χορήγηση των οικονομικών επιβραβεύσεων και σε αθλητές με αναπηρία





















 Με κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Χρήστος Σταϊκούρας αποφασίστηκε η χορήγηση των οικονομικών επιβραβεύσεων και σε αθλητές με αναπηρία, που σημείωσαν εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις κατά τα έτη 2009, 2010 και 2011, καθώς και στους προπονητές τους. 

Ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα juniors του ΡΗΓΑ - Α.Ο.Α.Αργολίδας




















 Με τον τελικό στα μονά των αγοριών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα juniors κατηγορίας 2, που διοργάνωσε ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας στις εγκαταστάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου