Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τοποθέτηση του Δ. Κοδέλα για το ζήτημα της Φέτας και των προβλημάτων στην κτηνοτροφία, το Εργόσημο και για τον ΕΛΓΑ (βίντεο)























 Τα ζητήματα της φέτας και των προβλημάτων στην κτηνοτροφία, του εργόσημου και των προβλημάτων στον ΕΛΓΑ έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Α. Τσαυτάρη.

Ρουσφετολογικές προσλήψεις «διμηνιτών» στους παιδικούς σταθμούς καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ





















 Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της εγκαλεί το υπουργείο Εσωτερικών για ρουσφετολογικές παρεμβάσεις μέσω των προσλήψεων εργαζομένων με δίμηνη σύμβαση προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ επισυνπάπτει την επιστολή με την οποία ο ΥΠΕΣ ενημέρωσε τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για τη δυνατότητα προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ και καλεί την κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι υπερπλήρεις και οι ανάγκες τους πάγιες και διαρκείς, επομένως δεν μπορούν να καλύπτονται με έκτακτες διαδικασίες.

Ο Χρήστος Μπονταΐτης νέος Πρόεδρος της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αργολίδας (δήλωση)











 Την Πέμπτη 14/11 και ώρες 17:00-21:00 έγιναν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αργολίδας σε Άργος και Ναύπλιο.Νέος Πρόεδρος της Ν.Ε. εκλέγεται ο Χρήστος Μπονταΐτης.

Ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητηριο Αργολίδας





















 Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ Α.Ε.) σας προσκαλούν στην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ που συνδιοργανώνουν με θέμα:

Δήμος Άργους – Μυκηνών. Υπάρχει εναλλακτική λύση;














Δελτίο τύπου
Γιώργου Αντωνόπουλου

 Το Μάη του 2014 θα έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές. Η σημασία τους έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη. Θα είναι οι πρώτες εκλογές που θα αναδείξουν τοπική εξουσία (σε Δήμο και Περιφέρεια) με πλήρη πενταετή θητεία. Ακόμα θα είναι σημαντικές γιατί θα επηρεάσουν καθοριστικά τις γενικότερες εξελίξεις στη χώρα, αλλά και θα επηρεαστούν από αυτές, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Διαδρομές...Οίνων, Ποτών & Γαστρονομίας στο Ναύπλιο
























 Ο Β.Σ. Καρούλιας και ο Δ. Καρώνης σας προσκαλούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 στο Ποτοπωλείον Δ. Καρώνη, Αμαλίας 5, στο Ναύπλιο σε μία γευστική διαδρομή με επιλεγμένους οίνους και ποτά.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο από το ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο





















 Το ΠΑΜΕ οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις της χώρας μας, τιμούν την κορύφωση της αντιδικτατορικής δράσης, την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τιμούν εκείνον τον ηρωικό ξεσηκωμό των εργαζομένων και της νεολαίας, πρωτοστατώντας σήμερα με αυτοθυσία και σύγχρονο ηρωισμό στους ταξικούς αγώνες για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου