Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ερώτηση Κοδέλα για την κάλυψη κενών στα σχολεία ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Άργους

 Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο βουλευτής Δημήτρης Κοδέλας με θέμα την ανάγκη κάλυψης των κενών στα σχολεία ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Άργους που έχουν οδηγήσει σε απώλεια πολλών διδακτικών ορών για τους μαθητές. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Αργοναύτης - Τροιζηνιακός 3-1 (βίντεο)

 Η ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου νίκησε τον  Τροιζηνιακό με 3-1. Ο Αργοναύτης προηγηθηκε στο 25' με τον Βερβενιώτη.  Η ισοφάριση του Τροιζηνιακού ήρθε στο 60'.

Χαιρετισμός του Υπουργού ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτη στη διάλεξη του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»

«Προοπτική Ανάπτυξη Κοιτασμάτων και Υδρογονανθράκων της Ελληνικής ΑΟΖ»
Φίλες και φίλοι,

Θέλω να συγχαρώ τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» για την πρωτοβουλία του να οργανώσει τη διάλεξη αυτή και να ενημερώσει τους συντοπίτες μου για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Χώρας μας στην έρευνα και εκμετάλλευση του πετρελαϊκού δυναμικού της.

 

Επιτυχίες για τον "Σύλλογό Δρομέων Υγείας Άργους" στο Ναύπλιο

Η απονομή της Βασιλικής Γιαγού. 1η στα 80μ με 10,86'
 Χθες 3 Νοεμβρίου 2013 στο Ναύπλιο, ο "Σύλλογός Δρομέων Υγείας Άργους" συμμετείχε μαζί με την Γ.Ε.Αργολίδας, την ομάδα του Χολαργού, την ομάδα της Αίγινας και την Αργολίδα 2000, στην ημερίδα στίβου που διοργάνωσε η Αργολίδα 2000. 

Καταχειροκροτήθηκε "Ο Γιατρός με το στανιό" της Θεατρικής Ομάδας του Καββαδία


















 Ύστερα από δεκαπέντε πολύ επιτυχημένες παραστάσεις, η αυλαία έπεσε προχθές στο Άστρος Κυνουρίας, σε μια εξαιρετική βραδιά από άποψη κοινού και φιλοξενίας!!!

 

Φιλικά παιχνίδια για τις ακαδημίες του Παναργειακού και του Πανναυπλιακού
















 Ένα ευχάριστο πρωϊνό είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναργειακού μαζί με τους γονείς τους, δίνοντας φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ακαδημία του Πανναυπλιακού.

 

 

Η Αργείτισσα Ελεάννα Λειβαδίτη διεκδικεί τον τίτλο Miss USA 2014 (βίντεο)























Της Κλάρας Γενιτσαριώτη

 Παιδί μεταναστών, από εκείνα που κρατούν ισχυρούς δεσμούς με την πατρίδα, η πανέμορφη Ελεάννα Λειβαδίτη που γεννήθηκε στο Κολοράντο, κατέκτησε την περασμένη Κυριακή την κορυφή στα τοπικά καλλιστεία. Στέφθηκε «Miss Colorado USA 2014» και σε λίγους μήνες θα βρεθεί στο Μαϊάμι ανάμεσα στις νικήτριες των διαγωνισμών ομορφιάς από τις 52 πολιτείες των ΗΠΑ για να διεκδικήσει τον τίτλο της «Miss USA 2014».

 

Αιτωλικό – Πανναυπλιακός 2-1 (βίντεο)

 Δύο πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση του Άρη Αιτωλικού με τον Πανναυπλιακό που έληξε με νικητές τους γηπεδούχους.

Συνεχίζει στην πρώτη θέση ο Παναργειακός και μετά την νίκη με το Μεσολόγγι

 Μεγάλη νίκη του Παναργειακού, με το Μεσολόγγι που το πάλεψε άλλα υπέκυψε στο 93 με γκολ του Μάριου Αγγελόπουλου μέσα σε εξώλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου