Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ανεγκέφαλοι πυροδοτούν επεισόδια στο αυριανό ντέρμπι Πανναυπλιακού Παναργειακού

Διαβάζουμε στα Αργολίκα

 Σήμερα το πρωί, στη πόλη του Άργους τοιχοκολλήθηκαν αρκετά κηδειόχαρτα για την ομάδα του Παναργειακού ενόψει του αυριανού τοπικού ντέρμπι με τον Πανναυπλιακό στο Εθνικό Στάδιο Ναυπλίου.

Το Ναύπλιο τίμησε τον Νότη Χασάπη





















  Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργάνωσαν μουσική βραδιά αφιερωμένη στον συμπολίτη μας Ναυπλιώτη συνθέτη, τραγουδιστή και μελοποιό Νότη Χασάπη το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στο Τριανόν.

Νίκησε 31 - 21 ο Διομήδης τον Αρχέλαο Κατερίνης





















 Σχετικά εύκολη νίκη πέτυχε ο Διομήδη στο γήπεδο της Νέας Κίου που κέρδισε την ομάδα του Αρχέλαου με 31 -21.

Ο Δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος υποψήφιος με Γραμματικόπουλο (βίντεο)





















 Ο γνωστός Ναυπλιώτης δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου των δύο ανδρών.

Παρουσία και του Μητροπολίτη Αργολίδας η Αίγινα τίμησε τον Άγιο Νεκτάριο





















Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εόρτασε η νήσος Αίγινα την ετησία μνήμη του πολιούχου και προστάτου Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μικρός εσπερινός στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος (Αγίου Νεκταρίου) με κατανυκτική πομπή για τη μεταφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου στον μεγάλο Ιερό Ναό.

Αγιασμός στην ακαδημία του Πανναυπλιακού





















 Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έγινε ο αγιασμός για την νέα χρονιά και την ίδρυση της ακαδημίας ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 98 στις εγκαταστάσεις του Centro Sportivo Nafplio.

Ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Άργους για τις ενέργειες κατά του ΟΑΕΕ

 Ο εμπορικός σύλλογος Άργους ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ ότι μετά το έγγραφο που καταθέσαμε στον ΟΑΕΕ , η επόμενη κίνηση είναι να στείλουμε τη δήλωση συναίνεσης ώστε να καταθέσουμε ομαδικά εξώδικο προς τον ΟΑΕΕ και για κάθε επόμενη δικαστική ενέργεια κατά του ΟΑΕΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου