Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

  • Άργος: Oι ανάπηροι και οι πρωταθλητές στην εξέδρα των επισήμων
    3/24/2012
    parelasi-argos2Με απόφαση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, στην παρέλαση της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στην εξέδρα των επισήμων θα βρίσκονται οι ανάπηροι πολέμου, η Ομάδα Χειροσφαίρισης (Χαντμπωλ) του 1ου Λυκείου Άργους που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Λαμπρός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου
    3/24/2012
    evaggelistria2Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια θα γιορταστεί και φέτος η πανήγυρη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό ναό Ευαγγελίστριας. Χαρακτηριστικό των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι η περιφορά της ιερής εικόνας του Ευαγγελισμού.
    Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, την παραμονή της εορτής, Σάββατο 24 Μαρτίου στις 19.00 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ιακώβου.
  • Όλοι την Κυριακή στο Λουτράκι. Στηρίζουμε τον Διομήδη, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.
    3/24/2012
    diomidis6Μετά την ισοπαλία που απέσπασε ο Διομήδης στην Ελβετία από την Kriens, το όνειρο για την είσοδο στην τετράδα του Challenge Cup είναι πιο κοντά.
    παρουσία μας στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου κρίνεται άκρως αναγκαία και σημαντική, αφού ο κόσμος των "πρασίνων" είναι πάντα ο 8ος παίκτης της ομάδας και βοηθά με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τον Δημήτρη Δημητρούλια και τους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου