Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

20 συλλήψεις σε εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε 3 νομούς της Πελοποννήσου

  Πραγματοποιήθηκε χθες 11-7-2013, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια πενήντα οκτώ (558) άτομα, εκ των οποίων τρακόσια εξήντα έξι (366) ήταν ημεδαποί και εκατόν ενενήντα δύο (192) ήταν αλλοδαποί καθώς και σε τριακόσια ενενήντα πέντε (395) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν δώδεκα (112) άτομα, από τα οποία εξήντα τρεις (63) ήταν ημεδαποί και σαράντα εννέα (49) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι (20) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: 

Συνελήφθη ύποπτος για την δολοφονία του Γ.Κωστάκη;

 Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, ένα άτομο έχει συλληφθεί από την ασφάλεια Ναυπλίου και κρατείτε ως ύποπτος για την συμμετοχή του στην δολοφονία του επιχειρηματία νυκτερινών κέντρων Γιώργου Κωστάκη μέσα στο σπίτι του στην Πυργέλα, πέρσι στις 13 Ιουλίου.

Την "έκανε" Αλβανός κρατούμενος (με άδεια) από τις φυλακές Ναυπλίου

 Δεν γύρισε από την 6ήμερη άδεια του στις φυλακές Ναυπλίου, Αλβανός κρατούμενος.

Γιόρτασαν την Παναγία την Τριχερούσα στην Ν.Κίο

Εορτάστηκε η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας η Κουκουζέλισας στην κωμόπολη της Νέας Κίου Αργολίδας που βρίσκετε και φυλάσσετε στον ιερό ναό της Παναγίας, μια από τις 4 εικόνες που οι πρόγονοι των σημερινών κατοίκων της Ν. Κίου, διέσωσαν από την καταστροφή της Βηθυνίας. 

"Με βάρκα την Ελλάδα" ταξίδεψε το κοινό στο Ναύπλιο από το μουσικό σχήμα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

 Το μουσικό σχήμα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ παρουσίασε την Πέμπτη 11 Ιουλίου το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο τραγούδια διασκευασμένα με μία διαφορετική ματιά, με τίτλο "Με βάρκα την Ελλάδα" τοποθετώντας δύο ξεχωριστά μουσικά όργανα όπως η τρομπέτα και το σάζι ως σολιστικά όργανα της βραδιάς.

 

Συνέλαβαν υπόπτους και για την βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο του σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Άργος

 Δύο 30χρονοι, που σύμφωνα με την Αστυνομία θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

Μεγάλη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, αλλά και την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο χθες το βράδυ 11 Ιουλίου 2013.

Οι απολύσεις των σχολικών φυλάκων και των εργαζομένων στην δημοτική αστυνομία απασχόλησε αποκλειστικά το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων

 Δημοτικό συμβούλιο με ένα και μοναδικό θέμα τις απολύσεις και στην ουσία την κατάργηση των δομών των σχολικών φυλάκων και της δημοτικής αστυνομίας, πραγματοποιηθηκε χθες στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου