Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Σύλληψη 48χρονου στο Άργος για χρέη "μαμούθ"!!!

 Συνελήφθη, σήμερα 23-7-2013 το πρωί, στο Άργος , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας 48χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. 

Κ.Γκαρκάσουλας: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Δελτίο τύπου

 Δημαγωγία, λαϊκισμός και αποπροσανατολισμός: τα προϊόντα του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει η Δημοτική μας Αρχή. Κι όσο για την«ταμπακιέρα», ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση ο κάθε πολίτης του Δήμου τούτου. Αγαπητοί κύριοι της Δημοτικής Αρχής, ερωτώ ΞΑΝΑ:

Κωστούρος για τις ιχθυοκαλλιέργειες: Οι επικοινωνιακές "πονηριές" μόνο, δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων


















 «Για μια ακόμα φορά κάποιοι προέτρεξαν ως συνήθως για λόγους εντυπωσιασμού να ανέρθει το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών, θέτοντας σε συγκρουσιακή αντιπαράθεση παραγωγικές επιχειρήσεις του Δήμου μας.

Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας στην Ερμιόνη

 Διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης ο καθιερωμένος πια διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας.  Το φετινό θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

 Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, η τραγωδία του έρωτα που μετατρέπεται σε τρομερό και άγριο μίσος, θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Άργους στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

Η φωτογραφία της χρονιάς

Δ.Κωστούρος: Σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για την ανακύκλωση

 Εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα ανακύκλωσης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και έτσι ξεκινά μια σημαντική προσπάθεια για το περιβάλλον και το μέλλον μας, που οδηγεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην αναβάθμιση της εικόνας του τόπου μας.

 

Ξεκινά η 22η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

 Η 22η, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 26 Ιουλίου και σας περιμένει να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19.30 μέχρι τις 24.00 και όπως κάθε χρόνο θα φέρει τον κόσμο του Ναυπλίου κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για εξιχνίαση ληστείας σε ηλικιωμένη στο Άργος

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων δραστών οι οποίοι χθες 22-7-2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου