Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Καταστρέφουν το νησί Δοκό, κοντά στην Ύδρα, που έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος

 Όργιο αυθαιρεσιών καταγράφεται στην Δοκό, ένα νησάκι έκτασης 12 τ.χλμ., ανάμεσα στην Ύδρα και την Ερμιόνη. Το νησί χαρακτηρίστηκε το 1994 αρχαιολογικός χώρος και η δόμηση... απαγορεύτηκε, ενώ επιτρέπεται, μετά από άδεια, μόνο η επισκευή των λιγοστών κατοικιών που προϋπήρχαν των περιορισμών.

Θερμή υποδοχή στον «Πλούτο» του Διονύση Σαββόπουλου στην Επίδαυρο

 «Μέρες καλύτερες θα 'ρθουν το λέει το ένστικτό μου...» τραγουδούσαν χθες βράδυ όρθιοι οι επτά χιλιάδες θεατές χτυπώντας παλαμάκια και συνοδεύοντας τον Διονύση Σαββόπουλο και τον θίασο του «Πλούτου», μετά το τέλος της παράστασης στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Αίτημα Επείγουσας Συνάντησης του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας με τους βουλευτές του νομού

 Αίτημα Επείγουσας Συνάντησης απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας προς τους βουλευτές του νομού, Ανδριανό Ιωάννη, Κοδέλα Δημήτριο και Μανιάτη Ιωάννη, ενόψει της επικείμενης ψήφισης του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη βουλή την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΕΤΑ Αργολίδος:

Έκτακτη Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Αργολίδος

 Καλούμε όλους τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς σε έκτακτη Γενική συνέλευση του Κλάδου την Δευτέρα 15 Ιουλίου στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους να συζητήσουμε για τις εξελίξεις και τις περεταίρω κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα – απολύσεις συναδέλφων και να δηλώσουμε με την συμμετοχή μας ότι είμαστε ενεργοί, σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Προσωπογραφία του Κ.Π.Καβάφη με θέατρο, χορό, μουσική, τραγούδι και ποίηση στην Ν.Κίο

 Με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ.Π.Καβάφη , μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει το θέατρο, το χορό,τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση, συγκεντρώθηκε για να παρουσιάσει μια μικρή προσωπογραφία του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή!

Παραμένουν οι ίδιοι παίκτες στον Παναργειακό

 Έκλεισαν όλοι οι παίκτες της ομάδας που ήταν πέρυσι στο ρόστερ της, πάντα σε συνεργασία του προπονητού Γιάννη Δουβίκα, της διοίκησης και του πρόεδρου Τρύφωνα Μποζιονέλου, ενώ σε λίγες μέρες θα διατεθούν και τα διαρκείας της ομάδας. 

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος στη Λιθουανία

 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, θα μεταβεί στη Λιθουανία, όπου θα συμμετέχει στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος, που θα διεξαχθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Εξαιρετική η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Ναύπλιο

 Ο Θάνος Μικρούτσικος με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Κώστα Θωμαΐδη παρουσίασαν στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "Μουσικού Ιούλιου 2013" που διοργανώνει ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του.

Δ.Κωστούρος: Τριήμερο κλείσιμο των δήμων αποφάσισε η ΚΕΔΕ (βίντεο)

 Τριήμερο κλείσιμο των δήμων από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου και πραγματοποίηση άμεσης συνάντησης της ΚΕΔΕ με τον Πρωθυπουργό αποφάσισε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση των δημάρχων, ως απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια για τη διαθεσιμότητα εργαζομένων στην Τ.Α τόνισε σε συνέντευξη του ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος ο οποίος συμμετείχε στην συνάντηση των δημάρχων.

Εγκαίνια της έκθεσης "ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ" στο Ναύπλιο από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανό

 Στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, στο Ναύπλιο έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο, "ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ", από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανό, όπου παρουσιάζονται έργα καλλιτεχνών που έχουν ήδη κατακτήσει μια σημαντική θέση στην εικαστική σκηνή του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου