Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Θέατρο σκιών στο Μοναστηράκι

 O Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου ≪ΑΣΤΕΡΙΩΝ≫ την Παρασκευή 12/7/2013 και ώρα 20:30 προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Σκιών (Καραγκιόζη) που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Είσοδος Ελεύθερη
(Θα Προσφερθούν Χυμοί Και Παγωτό)

Παρέμβαση Κοδέλα για προβλήματα εργαζομένων σε ξενοδοχείο στην Ερμιόνη

 Την Πέμπτη 4/7 ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συμμετείχε σε διαμαρτυρία στο ξενοδοχείο Barcelo Hydra Beach στην Ερμιόνη με αφορμή τη μη ανανέωση συμβάσεων δεκατριών εργαζομένων οι οποίες έληξαν στις 30/6 και τη λύση συμβάσεων αορίστου σε άλλους τρεις. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, παρουσία του αντιδήμαρχου του Δήμου Ερμιονίδας Σταύρου Κούστα, του προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας Κώστα Δήμιζα, του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Σατραβέλα, του μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ Γιάννη Παπαγεωργίου και απολυμένων.

Στο Αρχαίο Θέατρο Άργους η "Ελένη" του Ευριπίδη στις 21 Ιουλίου

 «Τι είναι θεός; Τι μη θεός και τι τ’ ανάμεσό τους;» αναρωτιέται ο Χορός στην Ελένη. Οι διαμάχες των θεών παιδεύουν τους ανθρώπους, πόλεμοι γίνονται για φαντάσματα. Μετά την πανωλεθρία στις Συρακούσες, ο Ευριπίδης γράφει το 412 π.Χ. ένα έργο στα όρια της τραγικωμωδίας. Δεκαεπτά χρόνια από την έναρξη της τρωικής εκστρατείας, η Ελένη συναντά πάλι τον Μενέλαο και ανατρέπει το μύθο της άπιστης γυναίκας.

Ογδόντα δύο έργα με την υπογραφή 24 καλλιτεχνών στο Παραρτήματα της Εθνικής Πινακοθήκης Ναυπλίου

 Η ανθρωποκεντρική παραστατική ζωγραφική μέσα από δημιουργίες σύγχρονων Ελλήνων εκφραστών της θα δώσει πνοή το φετινό καλοκαίρι σε δύο Παραρτήματα της Εθνικής Πινακοθήκης, αυτά του Ναυπλίου και της Σπάρτης. Περίπου ογδόντα δύο έργα, με την υπογραφή 24 καλλιτεχνών, μερικά εντελώς καινούργια και πολλά απαρουσίαστα, προερχόμενα όλα από τη Συλλογή του Σωτήρη Φέλιου, θα ταξιδέψουν στην περιφέρεια προσφέροντας μία πολιτιστική ανάσα στους κατοίκους των περιοχών γύρω από τις δύο πόλεις.

«ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2013» στις 13 και 14 Ιουλίου

 Ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Επιδαύρου συνδιοργανώνει με τον Ν.Α.Ο.Ε.Φ τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θάλασσας «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2013» στις 13 και 14 Ιουλίου.

ΗΡΩ - JAVIER DI CIRIACO στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

''Querer''

Nuevo Siete Ensemble

υπό τη διεύθυνση του Χάρη Πεγιάζη

Σολίστ: Ζωή Τηγανούρια

Παρασκευή – Σάββατο
12 & 13 Ιουλίου 2013 

 Η Ηρώ, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα που μας μαγεύει ως ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, μαζί με τον εντυπωσιακό αργεντίνο ερμηνευτή του μοναδικού Sexteto Milonguero, Javier Di Ciriaco, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου, για να παρουσιάσουν δύο μοναδικές συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου