Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ζει ο καμεραμάν ή τον εκτέλεσαν ;















 Τί πραγματικά συνέβη και βγήκε στον αέρα το αμοντάριστο βίντεο με το σαρδάμ του πρωθυπουργού και το ανθρώπινο ξέσπασμά του; Σύμφωνα με τα Νέα δεν φταίει ο καμεραμάν που είναι 25 χρόνια φίλος του πρωθυπουργού αλλά ο ... δαίμων της ψηφιακής τεχνολογίας.

Προβολή ντοκιμαντέρ από Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας

 Σας καλούμε στην δημόσια προβολή με συζήτηση, του ντοκιμαντέρ«ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ» που διοργανώνουμε στο Άργος στις 24 Ιουλίου 2013, στις 19.00 μ.μ., μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας(Κορίνθου 23)

Σπύρος Κουσκούκης: Όχι στο κλείσιμο του γραφείου των ΕΛΤΑ στην Ν.Κίο

 Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της, έχει αποφασίσει το κλείσιμο ταχυδρομικών γραφείων στη χώρα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ταχυδρομικό γραφείο της Νέας Κίου.

Καμίνης και Καμπόσος επικεφαλής της πορείας των δημάρχων στη βουλή

 Μέλη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Στην κορυφή βρισκόταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος.

«ΕΛΕΝΗ» του Ευριπίδη στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013»

ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 
Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 
Αρχαίο Θέατρο Άργους 
Ώρα έναρξης: 9.00μμ.

 Η «ΕΛΕΝΗ» είναι χαρακτηριστικό δείγμα ιλαροτραγωδίας, μιας και εδώ το καθαρά δραματικό στοιχείο υπονομεύεται από το κωμικό. Η ίδια η υπόθεση του έργου άλλωστε τοποθετεί το εμβληματικό πρόσωπο της Ωραίας Ελένης όχι στην Τροία αλλά στην Αίγυπτο. Στην Τροία , σύμφωνα με την εκδοχή αυτή του Ευριπίδη, πήγε το αιθέρινο είδωλο της και η ίδια η Ελένη αμόλυντη, αθώα και άσπιλη περιμένει τον άντρα της στην Αίγυπτο, πιστή στο γάμο της. Κι έτσι ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για ένα «πουκάμισο αδειανό»……

Παράπονα για την καθαριότητα στο Τολό

email αναγνώστη:

 Ένα χωριό γεμάτο σκουπίδια . Έτσι είναι σήμερα το Τολό, αδιαφορία η ανικανότητα; 

 

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα με 39 προσαγωγές και 6 συλλήψεις

 Πραγματοποιήθηκε χθες από το μεσημέρι έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, στην  οποία  έγιναν έλεγχοι σε 192 άτομα, εκ των οποίων 123 ήταν ημεδαποί και 69 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 194 οχήματα.

Γιώργος Αναγνώστου: Απέτυχαν να διαχειριστούν μια απλή διαδικασία

 Τα συγχαρητήρια στον εαυτό τους δίνουν για άλλη μια φορά οι της Δημοτικής παράταξης "Αλλαγή Πορείας" μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ομιλούν για : «Άνθρακες ο θησαυρός» και για «Άλλη μια δικαίωση για το Δημήτρη Καμπόσο».

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Μεθοδικές και εύστοχες κινήσεις από τον Γραμματικόπουλο

 Με μεθοδικές και εύστοχες κινήσεις κερδίζει συνεχώς έδαφος ο Χρήστος Γραμματικόπουλος . Με την εμπειρία του αλλά και τις γνώσεις του βοηθά επί της ουσίας στην επίλυση προβλημάτων του Δήμου, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το λιμάνι, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις πολιτικές εντυπώσεις πράγμα σπάνιο για αντιπολίτευση.

Βιβλιοπαρουσίαση : "Κοίτα πως τρέχει ο ουρανός" του Ναυπλιώτη Κωνσταντίνου Σπηλιώτη

 Ο συγγραφέας Γιώργος Μωύσογλου και η ΔΥΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Σπηλιώτη ''ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ'', υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου