Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Οδηγίες του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για τις θερινές εκπτώσεις


 Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 802/1978, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2013 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Εγκαίνια 16ης γιορτής αγροτουρισμού 2013 στον δήμο Επιδαύρου

 Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επισημότητα τα εγκαίνια της 16ης γιορτής αγροτουρισμού στην Επίδαυρο. 

Καταγγελία του ΠΑΜΕ Αργολίδας για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ρ. Μπαρού

 Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, κ. Ρ. Μπαρού, που για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ποιος πραγματικά τον ενοχλεί και ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί.  Αυτό που τον ενοχλεί πραγματικά δεν είναι ούτε η σκληρή εκμετάλλευση που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, ούτε βέβαια η εργασιακή ζούγκλα που βαφτίζεται ανάπτυξη από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Ένταξη κοινωνικών και προνοιακών δομών σε ευνοϊκά τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος με πρωτοβουλία Μανιάτη

 Με πρωτοβουλία του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, προωθούνται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και η απαραίτητη Νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να ενταχθούν σε θεσμό αντίστοιχο του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (KOT) όλοι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που εξυπηρετούν Δημοτικά, ή Εκκλησιαστικά, ή Κοινωνικά Συσσίτια και άλλες ανάλογες δράσεις κοινωνικών παροχών, καθώς επίσης και οι λογαριασμοί των ειδικών Κοινωνικών Προνοιακών Υποδομών στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως π.χ. τα Παιδικά Χωριά SOS, κ.ά.

Διαμαρτυρία σχολικών φυλάκων στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι σχολικοί φύλακες του δήμου Ναυπλιέων έξω από το δημαρχείο Ναυπλίου αντιδρώντας έτσι στις σχεδιαζόμενες απολύσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Ημερίδα ΓΣΕΒΕΕ για το Ασφαλιστικό των Επαγγελματιών, των Βιοτεχνών και των Εμπόρων – ΟΑΕΕ: Προβλήματα και Προοπτικές

 Δελτίο τύπου  

 Στην ημερίδα που πραγματοποίησε η ΓΣΕΕΒΕΕ την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και συμμετείχαν από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ο πρόεδρος Μακρής Παναγιώτης και ο ταμίας Σελλής Γεώργιος με θέμα: Το Ασφαλιστικό των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων – ΟΑΕΕ: Προβλήματα και Προοπτικές, , αναδείχτηκαν εννέα μέτρα για την τόνωση των εσόδων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αλλά και για την ανακούφιση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του δεύτερου σε μέγεθος ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας.

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την άμεση απελευθέρωση του απεργού πείνας Κώστα Σακκά

Ο Κ. Σακκάς διανύει την 37η ημέρα απεργίας πείνας, με τα προβλήματα στην υγεία του να γίνονται πλέον μη αναστρέψιμα. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι δικαστικές και κρατικές αρχές αναλαμβάνουν σοβαρότατες ευθύνες για ότι και αν συμβεί από εδώ και πέρα.

Συλλήψεις στην Θερμησία

 Συνελήφθησαν, χθες 9-7-2013 το βράδυ, στη Θερμησία, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 30 ετών, γιατί όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από γεώτρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού ηλεκτρολογικό υλικό, το οποίο είχαν φορτώσει σε όχημα. 

Ξεκίνησε την αναδιοργάνωση το νέο Δ.Σ του Παναργειακού

 Την Παρασκευή 05/07/2013 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Παναργειακού και ολοκληρώθηκε μέσα από διαφανής διαδικασίες .Εκλέχθηκαν και οι έντεκα υποψήφιοι που είχαν θέση υποψηφιότητα. Αμέσως μετά οι εκλεγμένοι συγκεντρώθηκαν σε σώμα το οποίο έχεις εξής:

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Σε θέσεις μάχης να μην περάσουν διαθεσιμότητες και απολύσεις

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:00μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στο ΝΑΥΠΛΙΟ

Κυβέρνηση και Τρόικα φέρνουν στη Βουλή ένα ακόμα νομοσχέδιο σφαγής των Δημοσίων Υπαλλήλων. Προωθούν 12.5 χιλιάδες διαθεσιμότητες και 4 χιλιάδες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους. Ανάμεσά τους 3.5 χιλιάδες εκπαιδευτικοί και πάνω από 3 χιλιάδες σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου