Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τα ΕΛΤΑ (Ν.Κίου) και τις αλλαγές στην αυτοδιοικηση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, κατά την συνεδρίασή του της 16ης Ιουλίου 2013, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω ψηφίσματα:

Φωτιά σε πιλοτή στην Ν.Κίο και σε αγροτική έκταση στο Ανυφί

 Φωτιά ξέσπασε σε πιλοτή κατοικίας σήμερα στην Νέα Κίο στις 2:20 το μεσημέρι.

Σούπερ Πανσέληνος στις 22 Ιουλίου
















 Η πιο εντυπωσιακή σούπερ Πανσέληνος για το 2013 ήταν στις 23 Ιουνίου του 2013. Εκείνη την ημέρα το φεγγάρι ήταν στο πλησιέστερο σημείο... στη Γη για το έτος, και εμφανίστηκε ως η μεγαλύτερη πανσέληνος για το 2013, ενώ ήταν επίσης και 30% πιο φωτεινή από ότι κατά μέσο όρο σε μία πανσέληνο. Αλλά για όλους αυτούς που έχασαν αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα τον Ιούλιο να παρακολουθήσετε άλλη μία καταπληκτική σούπερ Πανσέληνο.

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο μετά από δυο αναβολές

 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ύστερα και από την δεύτερη αναβολή (15/7) λόγο μη απαρτίας, στις 22 Ιουλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας,, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Γιορτάζει το εξωκλήσι του προφ. Ηλία στη Στέρνα

 Παρασκευή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εσπερινός στο εξωκλήσι του προφήτη Ηλία Στέρνας. Θα ακολουθήσει πανηγύρι με λαχειοφόρο αγορά. Ενώ το Σάββατο 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική θεία λειτουργία.

Πλούσια δράση για έναν Αλβανό και έναν Ρουμάνο - Είχαν ρημάξει την Ερμιονίδα

 Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου 14 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, πρατήριο υγρών καυσίμων και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.

Τοποθέτηση Δ. Κοδέλα στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο (βίντεο)

 Κύριε Υπουργέ, σε μια εποχή με τεράστια ανεργία, φτώχεια, παραμονές μιας φοροκαταιγίδας, το επόμενο διάστημα φέρνετε ένα μίνι μνημόνιο το οποίο είναι προανάκρουσμα δυστυχώς ενός μεγαλύτερου μνημονίου το οποίο θα έρθει το φθινόπωρο.

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμπόσος κατά της αντιπολίτευσης για το κτίριο του νέου δημαρχείου (βίντεο)


 Αστροπελέκια έριξε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στους δημοσιογράφους.

Κατάληψη από την ΕΛΜΕ στα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ναύπλιο

 Σε κατάληψη και διαμαρτυρία προχώρησαν εκπαιδευτικοί μέλη της ΕΛΜΕ Αργολίδας σήμερα στα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου