Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Σύλληψη για ληστείες στο Ναύπλιο

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο περιπτώσεις ληστείας και κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (8-7-2013) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 34χρονος, για ληστεία και κλοπή, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα ένα συνεργό του.

Καμπόσος: Oι δήμοι είναι υπεύθυνοι για το 2% του χρέους, oι υπουργοί και οι βουλευτές είναι υπεύθυνοι για το 98%

 Δηλώσεις κατά των κυβερνητικών αποφάσεων που στερούν υπηρεσίες από τους Δήμους έκανε τη Δευτέρα 8/7/2013 ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος: «Για άλλη μια φορά, άλλο ένα χτύπημα στους Δήμους. Οι φημολογούμενες αποφάσεις κατά της δημοτικής αστυνομίας, των σχολικών φυλάκων και των καθαριστριών δείχνουν για άλλη μια φορά τη γύμνια αυτού του κράτους. Δείχνουν πόσο θέλουν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά των Δήμων.

Γραμματικόπουλος: Είναι σημαντική η δουλειά των σχολικών φυλάκων

 Σχολιάζοντας το θέμα της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είπε: 

Εγώ θα είμαι εκεί …μπροστά από τη Βουλή και θα σας περιμένω ΟΛΟΥΣ !!!

Άρθρο του
Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Ονομάζομαι Στέλιος Κυμπουρόπουλος και έχω την ηλικία των 28 χρονών (παρά λίγων ημερών). Είμαι ένας νέος ειδικευόμενος ψυχίατρος, είμαι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής, είμαι ερευνητής, είμαι υποστηρικτής, και με κάθε τρόπο, προαγωγός των ανθρώπινων δικαιωμάτων… και τέλος είμαι ένας άνθρωπος με σοβαρή κινητική αναπηρία.

Η Τριστέτσα εξαπλώνεται στα εσπεριδοειδή και το κράτος δεν έχει σχέδιο δράσης

 Πολύ ενδιαφέρουσα (και αποκαλυπτική) αποδείχθηκε η χθεσινή (8 Ιουλίου) ημερίδα στη Δαλαμανάρα Αργολίδας για την τριστέτσα και τις άλλες επερχόμενες απειλές των εσπεριδοειδών. Στην ημερίδα αυτή παρουσιάσθηκαν, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα ενός προγράμματος παρακολούθησης της τριστέτσας στα εσπεριδοειδή της χώρας μας, τα οποία δείχνουν ότι η καταστροφική αυτή ίωση, μετά το 2000 που έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην Ελλάδα, εξαπλώνεται ιδιαίτερα απειλητικά. 

Και η ΕΛΜΕ Αργολίδας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 11/7/2013

 Η ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

Δ. Κοδέλας: Αναβάλεται για ακόμη μια φορά το έργο του Ανάβαλου

 Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε ερώτηση μας με θέμα: Ανάβαλος: Το γεφύρι της Αργολίδας προκύπτει :

Τρίτος ο Πλατής του Αριστέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου

 Ο Δημήτρης Πλατής ακοντιστής και αθλητής του ΑΡΙΣΤΕΑ κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ Νοτίου ομίλου.

Καταγγελια: Απαράδεκτη υπηρεσία πόρτα-πόρτα των ΕΛ.ΤΑ Άργους

 Στις 31 Μαΐου εστάλη από Ρόδο προς Άργος ένας φάκελος με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ...Στις 2 Ιουνίου ο ταχυδρόμος έφερε στο σπίτι μου ένα ειδοποιητήριο χαρτί για να παραλάβω τον φάκελο από το κατάστημα τους.

Ανανέωσε την συνεργασία του ο Δουβίκας με τον Παναργειακό

Η ομάδα του Α.Π.Ο Παναργειακός ενημερώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της με το προπονητικό τιμ:

 

Ο Δήμος Ερμιονίδας παρέλαβε 180 κάδους ανακύκλωσης

 Στα πλαίσια της υλοποίησης της σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Ερμιονίδας και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ενεργειών παρελήφθησαν στις 5/7/2013, 180 κάδοι ανακύκλωσης χωρητικότητας 1100lt έκαστος.

Στο Κ.Δ.Α.Π. της Ν.Κίου άρχισαν οι εγραφές

 Παρακαλούνται όσες μητέρες είναι άμεσα ασφαλισμένες σε Ι.Κ.Α., Τ.Ε.Β.Ε. και Ο.Γ.Α. αλλά και όσες είναι Άνεργες να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Νέας Κίου Δήμου Άργους-Μυκηνών, στο τηλέφωνο 27510-52460, ώστε...

Με "Βάρκα την Ελλάδα" στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο

 Το μουσικό σχήμα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ θα παρουσιάσει την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 9:00 το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο τραγούδια διασκευασμένα με μία διαφορετική ματιά, τοποθετώντας δύο ξεχωριστά μουσικά όργανα όπως η τρομπέτα και το σάζι ως σολιστικά όργανα της βραδιάς. το Μουσικό σχήμα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ αποτελείται από:

Γ.Μανώλης: 2000 ευρώ μισθό ακόμα και για τον Πρωθυπουργό

 Τις δικές τους προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης τόσο της πολιτικής όσο και της οικονομικής κατέθεσε ο Γιάννης Μανώλης από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Μέρας. Ο κ. Μανώλης προτείνει μεταξύ άλλων Προεδρική Δημοκρατία αντί Προεδρευομένης και πλαφόν μισθού για όλους τις 2000 ευρώ. 

Αναλυτικά οι προτάσεις του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου