Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα έρχονται τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στην παραλία της Νέας Κίου

 Ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα μετά από 6 μήνες sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, είναι πανέτοιμοι για νέες… περιπέτειες! Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Συναυλία αλληλεγγύης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Επιδαύρου

 Την Δευτέρα 22 Ιουλίου τραγουδούν οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου σε μια συναυλία διαφορετική από τις άλλες...

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για την κάρτα στάθμευσης στο Ναύπλιο

 Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για την χορήγηση ειδικού σήματος στάθμευσης στους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της πόλης του Ναυπλίου παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013.




Καμπόσος: Στέρεψαν και απογοητεύτηκαν μετά το Βατερλό



Σε πανικό βρίσκεται η αντιπολίτευση που βλέπει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Βατερλό τους η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου πήραν απαντήσεις για το θέμα του νέου δημαρχείου όλα με στοιχεία, αξίες, άδειες, ημερομηνίες. Άλλωστε, ένα χρόνο πριν όλοι είχαν ψηφίσει την αναζήτηση νέου χώρου που επέβαλλε ο Καλλικράτης και η ανάγκη για συγκέντρωση τόσων υπαλλήλων σε ένα ενιαίο χώρο.

Παραδοσιακοί χοροί και έκθεση στα Ίρια

 Τα χορευτικά τμήματα Ιρίων στις 20 Ιουλίου 2013 διοργανώνουν εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων στην πλατεία των Ιρίων. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου