Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ναυπλιώτης μαθητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 54η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα

 Ολοκληρώθηκε η 54η Διεθνής Μαθηματική Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Santa Marta της Κολομβίας από 18 έως 29 Ιουλίου 2013. Η Ελλάδα συμμετείχε με ομάδα έξι μαθητών, που όλοι διακρίθηκαν, ενώ Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Οικονόμου Δημήτρης μαθητής της Β΄τάξης του 2ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Συγκεκριμένα:

Στο (Π) η αποβίβαση των επιβατών κρουαζιερόπλοιου στο Ναύπλιο


 Οι επιβάτες από ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο που έφτασε στο Ναύπλιο, έδωσαν ανάσα στην αγορά του Ναυπλίου.

«Ντου» αστυνομικών σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα

 Συνεχίστηκε και σήμερα 31/7 από τις πρωινές ώρες , εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών.

Αύγουστος 2013 στον Δήμο Ναυπλιέων


 Ανακοινώθηκαν από τον δήμο Ναυπλιέων οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον μήνα Αύγουστο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις εκδηλώσεις:

Πόσο θα μας κοστίσει;

Αναδημοσίευση
από την εφημερίδα "Σήμερα"
ΦΥΛΛΟ 1134 - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

 Αγωνίζεται, με νύχια και με δόντια, να ολοκληρώσει την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου», που όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί επί της θητείας του, μέχρι τον Μάϊο του 2014. Έτσι, «η επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών» θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως στοιχείο προεκλογικών ομιλιών ενώ οι έντονα αρνητικές συνέπειες (υπερβολική επιβάρυνση των δημοτών, ρύπανση ατμόσφαιρας και επιλογή χώρων) θα προκύψουν ως «δώρο προς τον επόμενο Περιφερειάρχη και τους Δημάρ-
χους».

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για τις νέες αυξήσεις και τα «πράσινα» χαράτσια στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα οι φτωχοί - 2 δις ευρώ στο λόμπυ της ενέργειας 

Οι υποσχέσεις για πράσινη και αειφόρο ανάπτυξη, για τη λεγόμενη «πράσινη οικονομία» του βουλευτή Αργολίδας και υπουργού ΠΕΚΑ Μανιάτη, αποκαλύφθηκαν μαύρες, όπως το μαύρο μπλοκ της μνημονιακής συγκυβέρνησης, και μεταφράστηκαν σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Κομισιόν σε εξωφρενικές αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. 

 

 

Συναυλία των Π. Κατσιμίχα και Δ. Ζερβουδάκη στο ATHLISIS TENNIS CLUB

 Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013 στις 20:30, ATHLISIS TENNIS CLUB (Δαλαμανάρα), Π. Κατσιμίχας-Δ. Ζερβουδάκης, Opening act: X DARAWISH, LAST SKETCH

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013»

 Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών:

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Επιδαύρου Ι.Εμμανουήλ για την κατάσβεση της φωτιάς στον Άγιο Ανδρέα Λυγουριού

 Με αφορμή την πρόκληση πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιος Ανδρέας Λυγουριού, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση κινητοποίηση και τη μεθοδικότητα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.

Δ. Κοδέλας: "Βρέθηκε ανάδοχος για τα σκουπίδια - Το πάρτυ συνεχίζεται"

 Όσοι ευθύνονται για την περιβαλλοντική καταστροφή από τους ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ και τις επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, όσοι ευθύνονται για την ανυπαρξία συστημάτων εκτεταμένης ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, συναντήθηκαν στην Τρίπολη για να πανηγυρίσουν για την παραχώρηση της διαχείρισης απορριμμάτων σε ιδιώτη μεγαλοεργολάβο.

 

Κοινωνική πολιτική από το Εθνικό για την παράσταση «Κύκλωψ»

 Την παράσταση «Κύκλωψ» του Ευριπίδη, θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στις 2 και 3 Αυγούστου, το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, καθώς με την αγορά ενός εισιτηρίου, αξίας 13 ευρώ, στο άνω διάζωμα, το δεύτερο θα προσφέρεται δωρεάν.

Ναύπλιο - Μεταξύ χρόνου και χώρου (Φωτογραφικό λεύκωμα από τον Σταύρο Πασίρογλου)






























 Στο μοναδικό αυτό λεύκωμα παρουσιάζεται το Nαύπλιο όπως δεν το έχουμε ξαναδεί.
Mέσα από το φωτογραφικό φακό του αριστοτέχνη του είδους Σταύρου Πασίρογλου ξεδιπλώνεται η πόλη σε ένα ταξίδι που όπως λέει και ο τίτλος του είναι Mεταξύ χρόνου & Xώρου.

 

Παρατήρηση με τηλεσκόπια στην Στυμφαλία

 Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και η Ελληνική Αστρονομική Ένωση σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή νυχτερινή εκδήλωση το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013, στις 20:00 στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Συνέλαβαν 9 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ποσοτήτων ναρκωτικών στην Αργολίδα

 Κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν σε αστυνομική επιχείρηση και ενήργησαν παράλληλες έρευνες στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Νέας Κίου, Κρανιδίου, Πόρτο Χελίου και Άνω Φανουρίου Τροιζηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου