Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν έμεινε ούτε κόκαλο στην "Γιορτή της γκιόσας" στην Μιδέα (Γκέρμπεσι)

 Ο σύλλογος Μιδεάτων-Γκερμπεσιωτών, διοργάνωσε για πρώτη φορά τη "Γιορτή της γκιόσας" που έγινε στο Δ.Δ. Μιδέας [Γκέρμπεσι] του Δήμου Ναυπλιέων, χθες Σάββατο 20 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Tango στη Βιβλιοθήκη του Φουγάρου

 Το Φουγάρο και η ομάδα TANGOPASOS διοργάνωνουν μια σειρά μαθημάτων Αργεντίνικου Τάνγκο για όλα τα επίπεδα που θα παραδίδονται στο χώρο της Βιβλιοθήκης του ΦΟΥΓΑΡΟΥ. 

Ta επόμενα μαθήματα που θα γίνουν είναι :

Συναυλία "με την πανσέληνο του Ιουλίου" από το 3ο Δημοτικό σχολείο Άργους

 Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στα πλαίσια των παιδαγωγικών και πολιτιστικών του δραστηριοτήτων διοργανώνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου μια ανοιχτή συναυλία μουσικής με τραγούδια και μελωδίες από ένα ευρύ φάσμα μουσικών περιόδων (κλασσική, νεώτερη, σύγχρονη). 

 

Ανάρπαστα τα καρπούζια, οι πατάτες και το αλεύρι από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης διαθέτει σήμερα Πατάτες Ηλείας ( 0,55€/κιλο) 11 € τα 20 κιλά, Καρπούζι Ηλείας (Μεγάλο) 2€ το κομμάτι και Αλεύρι σταρένιο (χωριάτικο) από μύλο του Αγίου Ανδριανού (0,57€/κιλο) 5,70€ τα 10 κιλά!!!!

Δεύτερος στα 100 μ. ο Χρήστος Καλαμαράς από την Ερμιονίδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου 2013

 Πολλά πολλά μπράβο στον Χρήστο Καλαμαρά που γι΄ άλλη μια φορά τίμησε και δόξασε την Ερμιονίδα και την Αργολίδα γενικότερα. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και στα 100μ. ήρθε δεύτερος με χρόνο 10.46, χρόνο που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ.

Λαογραφική βραδιά στα Ίρια

 Τα λαογραφικά συγκροτήματα Ιρίων διοργάνωσαν εκδήλωση χθες το βράδυ 20 Ιουλίου 2013 στην πλατεία του χωριού με παραδοσιακούς χορούς και έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Open Athlisis Cup 2013 (αποτελέσματα)

 Μετά από 14 ημέρες γεμάτες tennis , 102 αναμετρήσεις και με την συμμετοχή 69 αθλητών και αθλητριών και στα 5 ταμπλό ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου το 6ο  Open Athlisis Cup 2013 για άνδρες και γυναίκες.

Ξεκινάει προετοιμασία ο Πανναυπλιακός

 Για την 29η Ιουλίου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας του Πανναυπλιακού ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας βλέπει το ρόστερ να γεμίζει καθώς οι κινήσεις για τη συγκρότηση του βασικού κορμού έχουν ολοκληρωθεί και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι φέτος ο σύλλογος της πόλης θα παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικός σε μια πολύ δύσκολη, ομολογουμένως, περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου