Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συναγωνιστές στον  Γιώργο Αντωνίου. Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο και ερευνητή Γιώργο Αντωνίου στην πολίτικη κηδεία που έγινε στο χωρίο Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στις 11:00 το πρωί. Η συγκίνηση για τον πρόωρο χαμό του ήταν έκδηλη από όλους όσοι παρευρέθηκαν για τον αποχαιρετήσουν, συγκίνηση κορυφώθηκε όταν οι σύντροφοι του τον αποχαιρέτησαν με το τραγούδι(Σαββατόβραδο) του Στέλιου  Καζαντζίδη που τόσο αγάπαγε. Η Αργολική γη, φιλοξενεί για πάντα στα σπλάχνα της, τον πιο κάλο της φίλο.  




Αργολίδα: Χρονικό ενός αγώνα που συνεχίζεται (VIDEO) Η τελευταία δουλειά του Δημοσιογράφου Γιώργου Αντωνίου



Δείτε το τελευταίο πόνημα του Γιώργου Αντωνίου 

Το μόχθο του ανθρώπου που παράγει, τον πλούτο που περιέχεται στη λαϊκή πάλη, την ομορφιά του αγώνα, την ελπίδα που προβάλλεται μέσα από τη λαϊκή συμμαχία αποφάσισαν να παρουσιάσουν οι αγωνιζόμενοι αγρότες της Αργολίδας που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΥ.
Με ένα 45λεπτο βίντεο μας προσφέρουν μια άλλη ματιά στην Αργολίδα, πίσω από τη μονοδιάστατη βιτρίνα του τουρισμού.
Με εικόνες από τον κάμπο, την παραγωγή, τα ροζιασμένα χέρια αγροτών και εργατών, με τις γυναίκες και τα παιδιά να παίρνουν θέση στο αγωνιστικό μετερίζι, τους αυτοαπασχολούμενους να συμβάλουν στην κοινωνική συμμαχία, με στιγμές ενός αγώνα που σταθερά πια ξεδιπλώνεται με προοπτική τη λαϊκή συμμαχία που θα ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της πολιτικής που τσακίζει τη ζωή τους.

To Τελευταίο ρεπορτάζ για τον Γιώργο Αντωνίου

Την Κυριακή στις 11 π.μ αποχαιρετούν οι συγγενείς και οι φίλοι τον Γιώργο Αντωνίου που έφυγε ξαφνικά από τι ζωή σε ηλικία 62 ετών.
Η κηδεία, που θα είναι πολιτική, θα γίνει στο νεκροταφείο Λευκακίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου