Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Πρώτη προπόνηση για τον Πανναυπλιακό

 Σήμερα το απόγευμα έγινε η έναρξη της προετοιμασίας του Πανναυπλιακού ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μητροσύλης βλέπει το ρόστερ να γεμίζει καθώς οι κινήσεις για τη συγκρότηση του βασικού κορμού έχουν ολοκληρωθεί και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι φέτος ο σύλλογος της πόλης θα παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικός σε μια πολύ δύσκολη, ομολογουμένως, περίοδο.

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Διομήδης

 Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο ΔΑΚ Άργους, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Διομήδη. Μετά από περίπου δύο μήνες διακοπών, οι παίκτες της ομάδας γύρισαν στο Άργος, για να βάλουν μπροστά και πάλι τις "μηχανές" στο φουλ, για νέες μάχες και νέα όνειρα. Μαζί τους και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία από χθες βρίσκονται εδώ και ενσωματώθηκαν σήμερα το απόγευμα στους πράσινους.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Κορινθία

 Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση από το πρωί σε καταυλισμούς Ρομά, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους και της Κορίνθου. Από τις πρωινές ώρες σήμερα (29-07-2013), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση εγινε σε καταυλισμούς Ρομά, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και του Άργους, για την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών.

Κτηματολογικό γραφείο στο Ναύπλιο και σε οκτώ ακόμα πόλεις

 Εντάσσονται εννέα Πρωτεύουσες νομών τις επόμενες μέρες σε λειτουργία Κτηματολογίου. Πρόκειται για τις πόλεις του Ναυπλίου, Σπάρτης, Τρίπολης, Κορίνθου, Πρέβεζας,Ηγουμενίτσας, Ζακύνθου, Λάρισας και Καρδίτσας (προ Καποδιστριακοί ΟΤΑ). Στις περιοχές αυτές έχουν καταγραφεί κοντά στα 700.000 δικαιώματα, που αντιστοιχούν σε περίπου350.000 δικαιούχους.

Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία από την Λαϊκή Συσπείρωση Άργους Μυκηνών για τον σκουπιδότοπο στην Ν.Κίο

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ 
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ 
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Σας καλούμε στην «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ» που διοργανώνουμε, για το τεράστιο πρόβλημα από τη ύπαρξη και τη φωτιά της χαβούζας στη θέση «ΜΠΟΜΠΕΙΚΑ – ΓΚΡΙΜΑΡΙΑ».

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό» στην Αρχαία Επίδαυρο

 Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείο VERDELIS – INN στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου η Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό», στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης "ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ" , η οποία πραγματοποιείται στην Παραλία Αρχαίας Επιδαύρου από 5 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013.

Μουσική εκδήλωση από τον A.O. Eρμή Kιβερίου

 O A.O. Eρμής Kιβερίου διοργανώνει μουσική εκδήλωση την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 9:30 στην παραλία Κιβερίου με τους μουσικούς: Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Καζούλλη και Μάνο Παπαδάκη.

 

40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κ. Κομνηνού

 Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘ. ΚΟΜΝΗΝΟΥ.

Με ένα όχημα και 6 άνδρες η πυροσβεστική Αργολίδας στην μεγάλη φωτιά της Ρόδου

 Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η πυρκαγιά στη νότια Ρόδο, η οποία έχει μέχρι τώρα αποτεφρώσει περί τα 40.000 στρέμματα δασικής έκτασης, προκαλώντας ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Με ένα όχημα από την Π.Υ. Ναυπλίου (ΠΣ.2085) με 4 άντρες, 2 από Άργος και 2 από Ναύπλιο συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Ρόδο.

Πρώτη προπόνηση του Παναργειακού

 Σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στις 6:00 μ.μ. έχει προγραμματισθεί να γίνει στο ΔΑΚ Άργους η πρώτη προπόνηση του Παναργειακού. Θα προηγηθεί Αγιασμός και θα γίνει η παρουσίαση των νέων παικτών.

Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο από τη Χορωδία Νέας Κίου

 Τη Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 στην πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη της Νέας Κίου πραγματοποιήθηκε συναυλία της Χορωδίας Ν.Κίου με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Νέας Κίου, υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου