Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Συμπλοκή με άγριο ξύλο στο Ναύπλιο

 Χθες το βράδυ γύρω στις 12:45 περίπου, αναστάτωση προκλήθηκε στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας έξω από το κατάστημα Goody΄s στο Ναύπλιο. Άγνωστο για πιο λόγο δυο παρέες νεαρών ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στην περιοχή και τα καταστήματα εστίασης που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα κόσμο.

Οι κλήσεις έπεσαν βροχή αλλά...

Ακριβά το πλήρωσαν ορισμένοι, που το Σάββατο στο Ναύπλιο, επέλεξαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στην οδό Μιαούλη παρά τις απαγορευτικές πινακίδες.

Ο Καμπόσος αύξησε την επισκεψιμότητα στις παραλίες του δήμου Άργους Μυκηνών - Τεράστια άνοδος λένε οι επαγγελματίες

 Σφύζουν από ζωή οι παραλίες του δήμου Άργους Μυκηνών. Με τις αποφασιστικής σημασίας παρεμβάσεις του δήμου τα δύο τελευταία χρόνια άλλαξε η εικόνα και οι Αργείτες τις προτιμούν πλέον μαζικά. 

Τ.Μποζιονέλος: Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί σε ντόπιους παίκτες - Ο Παναργειακός είναι ομάδα της πόλης μας και ανήκει σε όλους μας



 Η διοίκηση του Παναργειακού ολοκλήρωσε τις επαφές με όλους τους παίκτες που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ της ομάδας με επιτυχία, αφού ανανέωσαν όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. 

20 χρόνια μετά στα ίδια θρανία

 Συνάντηση συμμαθητών, αποφοίτων του 1993, από το Γυμνάσιο της Ν.Κίου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών στο ΕΠΑΛ Άργους (βίντεο)

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Άργους σήμερα για τις σχεδιαζόμενες καταργήσεις 46 ειδικοτήτων από τα ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και την διαθεσιμότητα 2.500 συναδέλφων τους.

Δύο νέες μεταγραφές για τον Πανναυπλιακό

 Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ενδυνάμωση του Πανναυπλιακού ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Μαγευτική βραδιά με το "Musical αγάπη μου" στο Ναύπλιο (βίντεο)





















 Μια μαγευτική βραδιά με τις πιο αγαπημένες ερωτικές και χορευτικές μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Musical, απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την συναυλία της Ευγενίας Μανωλίδου χθες βράδυ στο φάρο του λιμανιού Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου