Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αργολίδα

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ., 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 10.00 πμ., 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.00πμ

Το Π.Α.ΜΕ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, καθώς και τους φτωχούς αγρότες να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία, την ΕΕ που με το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή επιδιώκουν να σαρώσουν ό,τι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα σε όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Γ. Μανιάτης: Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του σχεδίου πόλης Άργους για περιοχές “Γεφύρια” και “Θέατρο”

 Το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.), γνωμοδότησε θετικά στο ζήτημα «Αναθεώρηση Σχεδίου Πόλεως Άργους σε τμήματα των Πολεοδομικών Ενοτήτων ΠΕ 1,3,4 και 5 σημειακή επέκταση με έγκριση οριακού δρόμου και μικρή μετατόπιση οριακών οδών».

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Συνέντευξη Θ.Μικρούτσικου πριν την σημερινή εκδήλωση στο Ναύπλιο (ηχητικό)













 Ο Θάνος Μικρούτσικος, μίλησε στον Ι. Γιαννούση και τον Star fm 92.9 για την σημερινή του εμφάνισή του στο Ναύπλιο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "Μουσικού Ιουλίου" που διοργανώνει ο ΔΟΠΠΑΤ στην πλατεία Αρβανιτιάς σήμερα στις 21:00, την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, τα προβλήματα, αλλά και το απότομο κλείσιμο ΕΡΤ.

Γεννηματά και Ανδριανός εγκαινίασαν το νέο κτίριο του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων

 Το νέο κτίριο που στεγάζει το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, εγκαινίασε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Φώφη Γεννηματά με τον υφυπουργό αθλητισμού Γ.Ανδριανό ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων και μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας για την σχεδιαζόμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας με παλαιότερο έγγραφο της στις 12/12/12 με αρ.πρωτ:2403 που αναφερόταν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές συνεχίζει να εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στο σχέδιο νόμου που επανέρχεται στην Βουλή και αφορά την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και το άνοιγμά τους τις Κυριακές.

Η ΚΕΔΑΜ αναζητεί φωτογραφίες του μνήματος του οπλαρχηγού Τσώκρη

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών προτίθεται να αποκαταστήσει το μνήμα του οπλαρχηγού του Άργους Δημητρίου Τσώκρη που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος εάν είναι εφικτό στην αρχική του μορφή.

Προσλήψεις για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών

 Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 24 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών που εδρεύει στο Άργος και συγκεκριμένα τους εξής:

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στην Ν.Κίο

Λουόμενοι στην παραλία της Νέας Κίου, κοιτούν μία χτυπημένη θαλάσσια χελώνα που ξέβρασε η θάλασσα.

Μια γυναίκα έχασε την ζωή της στο χθεσινό τροχαίο της Επιδαύρου

 Μία 74χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο χθες το μεσημέρι  στην Επίδαυρο στην διασταύρωση με την Δήμαινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου