Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013»

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών, είναι το εξής:

 

Ποιητική βραδιά με τους "Ανδρείους της Ηδονής" στη Νέα Κίο

 Με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ.Π.Καβάφη, μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει το θέατρο, το χορό, τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση,  παρουσίασε μια μικρή προσωπογραφία του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή μέσα από την θεατρική παράσταση με τίτλο "Οι Ανδρείοι της Ηδονής" στη Νέα Κίο!

Συνάντηση με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς είχε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γ. Μανιάτης, στην Καβάλα

 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, επισκέφθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου, την Καβάλα, όπου εγκαινίασε το νέο πρόγραμμα γεωτρήσεων υδρογονανθράκων στην περιοχή, πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ επίσης κατά την παραμονή του στην Καβάλα συναντήθηκε με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Στο 12ο φεστιβάλ χορωδιών του δήμου Τενέας συμμετείχε η δημοτική χορωδία Άργους Μυκηνών

 Στο 12ο φεστιβάλ χορωδιών του δήμου Τενέας στο Χιλιομόδι συμμετείχε η δημοτική χορωδία του δήμου Άργους Μυκηνών μετά από πρόσκληση της δημοτικής χορωδίας Τενέας "Πολύμνια" που διοργάνωσε το φεστιβάλ αυτό.

Θύματα ληστών δύο ηλικιωμένοι την νύχτα στα Κουτρουμπέικα Αργολίδας

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό αγνώστων, οι οποίοι τα ξημερώματα χτύπησαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον οικισμό Κουτρουμπέικα.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε πικετοφορία στο Ναύπλιο

 Την αντίθεσή τους στην ασκούμενη πολιτική των δύο τοπικών Εργατικών Κέντρων, εκφράζει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας, ενώ παράλληλα, καλεί σε πικετοφορία στο Ναύπλιο , εναντίον των νέων μέτρων.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανός στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ»

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε την Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013, στην Αρχαία Ολυμπία στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ». Στο πλαίσιο του τουρνουά, διεξάχθηκε ειδική τελετή σκυταλοδρομίας με τον πάπυρο-μήνυμα που θα επιδοθεί στα μέλη της ΔΟΕ τον Σεπτέμβριο στο Μπουένος Άιρες, όπου θα συνεδριάσουν με θέμα μεταξύ άλλων την παραμονή της πάλης στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Ο κ. Ανδριανός, στον χαιρετισμό του υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Σ. Κωτσοβός: Μόνιμα αδιάβαστοι στην «Αλλαγή Πορείας»

Δελτίο τύπου 

 Οι έμμισθοι συντάκτες των δελτίων τύπου της παράταξης του δήμαρχου, συνεχίζουν να μη μπορούν ούτε να διαβάσουν και ψεύδονται όπως πάντα. Ας τους διαβάσει λοιπόν κάποιος άλλος, όλες τις αποφάσεις για το θέμα του νέου κτηρίου/δημαρχείου και να τους πεί πού και πώς έχει υπογράψει ο Κωτσοβός, -δήθεν- συμφωνώντας & εγκρίνοντας νομιμότητες. Ψεύδονται ασύστολα λοιπόν όταν γράφουν πως έχει συμφωνήσει σε όλα...

Διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ στο Ναύπλιο

 Διαμαρτυρία και κατάληψη πραγματοποίησαν και σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 εκπαιδευτικοί μέλη της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας σε ένδειξη συμπαράστασης, καθώς σε καθεστώς διαθεσιμότητας τίθεται από σήμερα, 2.000 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά και τεχνικά λύκεια, βάσει του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.

Στον Παναργειακό ο Ν.Λουμπαρδέας

 Στην Πελοπόννησο παραμένει ο Νίκος Λουμπαρδέας αλλά μετακομίζει από την Κόρινθο στο Άργος. 

Διαμαρτυρία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας (βίντεο)

 Συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο εμπόριο και τις υπηρεσίες, προωθούν με γρήγορους ρυθμούς το νομοσχέδιο για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, για να δικαιολογήσουν το άνοιγμα των καταστημάτων όλες της Κυριακές.

Εξαιρετική η παράσταση «ΕΛΕΝΗ» του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο Άργους

 Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του φετινού φεστιβάλ Άργους – Μυκηνών στο αρχαίο θέατρο Άργους με τη συγκλονιστική παράσταση, Ελένη του Ευριπίδη.

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Δ.Κωστούρος: Πολλά τα οφέλη από την διατήρηση και επανάχρηση των ιστορικών κτηρίων

 Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος προσπαθεί να προωθήσει το θέμα της αποκατάστασης δύο κτηρίων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με ιστορική και αρχιτεκτονική αξία τα οποία έχουν εγκαταλειφτεί και βρίσκονται σε κακή κατάσταση, εδώ και αρκετά χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου