Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikospoimin.blogspot.gr/

Ναύπλιο Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γ.Αντωνίου

Δυστυχώς ο καλός συνάδελφος Γιώργος Αντωνίου 62 ετών απεβίωσε σήμερα γύρω στις 17.30 από καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι του στα Λευκάκια.
Ο Γιώργος Αντωνίου απεβίωσε όρθιος, όπως όρθιος στάθηκε απέναντι στην ζωή και την δημοσιογραφία που υπηρέτησε ανιδιοτελώς μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εκφράζουμε συντετριμμένοι τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο και καλή αντάμωση, θα μας λείπεις!!!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν από το πρωί να θέσουν υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στην τοποθεσία Αγίου Ανδρέα Επιδαύρου, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013. Την όλη επιχείρηση συντονίζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιόβας. Η επαρχιακή οδό Κορίνθου Λυγουριού παραμένει κλειστεί γιο λόγους ασφαλείας των οδηγών. Η φωτιά απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το Αρχαίο θέατρο στο Λυγουριό.

ΑΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΥ


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην χωματερή του Δήμου Άργους στην περιοχή Μπομπέικα Νέας Κίου την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013. Η πυρκαγιά σύμφωνα με μαρτυρία του φύλακα ήταν εμπρησμός  ,μιας και ξέσπασε σε τρία διαφορετικά σημεία. Για την κατάσβεση της φωτιά επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους και Ναυπλίου καθώς και μηχανήματα του δήμου Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου