Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων στην Αργολίδα θα κατασκευάσει η "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή"

 Τη διαχείριση και την ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων, όπως γράψαμε νωρίτερα σήμερα,  στην περιφέρεια Πελοποννήσου, αναλαμβάνει για 25 χρόνια η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, που ανακηρύχθηκε μειοδότρια στο σχετικό διαγωνισμό.

Μέτρα για τον καύσωνα από το Δήμο Ναυπλιέων

 Μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου, λαμβάνει ο Δήμος. 

Φωτιά στην Κυνουρία

 Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την στιγμή στην περιοχή του Ελληνικού Κυνουρίας.

Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στο Λάλουκα

 Χθες το βράδυ στις 21:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σπίτι στο χωριό Λάλουκα του δήμου Άργους Μυκηνών. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Άργους με 5 οχήματα καθώς το σπίτι καιγόταν ολοσχερώς. 

Η αλληλεγγύη το όπλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους ευχαριστεί όλους τους συλλόγους καθώς και μεμονωμένους πολίτες που έχουν προσφέρει από το υστέρημα τους όλο αυτόν τον καιρό.

«ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου στο Άργος


«ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου 
Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013 
Αρχαίο Θέατρο Άργους 
Ώρα έναρξης: 9.30μμ. 

 Ο «Αγαμέμνων» το πρώτο έργο από την τριλογία του Αισχύλου ΟΡΕΣΤΕΙΑ, το κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης, θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Άργους στο «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

 

Κραυγή αγωνίας από τις φυλακές Ναυπλίου

 Την αγωνία τους για τις συνθήκες που επικρατούν στο σωφρονιστικό κατάστημα εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στις φυλακές Ναυπλίου οι οποίοι προαναγγέλλουν την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών αρχής γενομένης από χθες Δευτέρα (29/07).

 

 

Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη με τον Σώτηρη Χατζάκη στην Επίδαυρο

 Την παράσταση "Ειρήνη" του Αριστοφάνη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρακολούθησαν οι υπεύθυνες του βρεφικού - παιδικού σταθμού Δον Πινέλο, Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη,  σε σκηνοθεσία του φίλου τους από παλιά,  Σ. Χατζάκη.

Νέες συλλήψεις 27 Ρομά σε Αργολίδα και Κορινθία (βίντεο της επιχείρησης)

 Επιπλέον 27 Ρομά συνελήφθησαν στην μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που διεξάγεται από το πρωί σε Κορινθία και Αργολίδα, εστιάζοντας κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά, φτάνοντας συνολικά στους 71 συλληφθέντες!

Συναυλία αφιέρωμα στον Θεοδωράκη και τον Χατζηδάκη στο Ναύπλιο

 Στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου, χθες Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 22:00, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στους ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με τον Πασχάλη Τόνιο και τους συνεργάτες του, στον αύλειο χώρο του Λυκείου στο Ναύπλιο.

H "TEΡΝΑ" αναλαμβάνει το έργο διαχείρισης απορριμάτων Πελοποννήσου

 Σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινώσουν επισήμως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης από την Τρίπολη τον τελικό ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου