Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Ο Γιώργος Τόμπρας υποψήφιος με τον Χ. Γραμματικόπουλο

 Ο Γιώργος Τόμπρας (του Παναγή) στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο. Ο γνωστός επιχειρηματίας με μία σύντομη δήλωσή του επισημοποίησε την υποψηφιότητά του και τόνισε την εμπιστοσύνη του στο «όραμα» του Χρήστου Γραμματικόπουλου για έναν Δήμο μεγάλο και ισχυρό. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τόμπρα έχει ως εξής :

Πολύ σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένους στην Ν. Επίδαυρο

 Σοβαρό τροχαίο με υβριδικό όχημα και εγκλωβισμένα άτομα στα συντρίμμια των αυτοκινήτων, σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νέα Επίδαυρο, στην διασταύρωση με την Δήμαινα.

Αλληλέγγυος ο Καμπόσος στους υπό απόλυση δημοτικούς υπαλλήλους (βίντεο)

Στο δημαρχείο της πόλης του Άργους συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι υπάλληλοι του διευρυμένου Δήμου Άργους Μυκηνών μαζί με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο καθώς και τους αντιδημάρχους με θέμα συζήτησης, τις απολύσεις των υπαλλήλων της δημοτικής Αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων.

Την άμεση δημιουργία ΚΕ.Π.Α. στο Νομό Αργολίδας ζήτησε ο Γ. Μανιάτης από τον αρμόδιο Υπουργό με επιστολή του

 Την άμεση δημιουργία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στο Νομό Αργολίδας ζήτησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννη Βρούτση.

Δημοτικό συμβούλιο στο Άργος 16 Ιουλίου 2013

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 16 Ιουλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Κατάληψη του δημαρχείου Ναυπλίου από τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και τους σχολικούς φύλακες (βίντεο)

 Σε κατάληψη του Δημαρχείου Ναυπλίου προχώρησαν σήμερα οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με τα οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Το θαύμα της Αγίας Ευφημίας γιόρτασαν στην Τίρυνθα

Η ανάμνηση του θαύματος της Αγίας Ευφημίας εορτάστηκε στην περιοχή Νέα σπίτια Τίρυνθας Ναυπλίου όπου υπάρχει ναός αφιερωμένος στην Αγία.

 

Συλλήψεις ΡΟΜΑ στο Αργολικό για κλοπή ρεύματος και καλωδίων

 Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες 10-7-2013 το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στο Αργολικό, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

 

Βόλτα στο Ναύπλιο έκανε η Ευγενία Μανωλίδου και οι συνεργάτες του "Μusical αγάπη μου"

 Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας της, το Ναύπλιο, βρίσκετε η Ευγενία Μανωλίδου για την μουσική παράσταση Μusical, αγάπη μου που θα πραγματοποιηθει το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στον φάρο του λιμανίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» ευχαριστεί…

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκο Γκαβούνο με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική και υλικοτεχνική στήριξη που πρόσφεραν στον σύλλογο την χορωδιακή χρονιά 2012-13.

Σωματογραφίες του Κώστα Ευαγελάτου

 Έργα του διακεκριμένου ζωγράφου, λογοτέχνη, περφόρμερ και θεωρητικού της τέχνης
Κώστα Ευαγγελάτου, με τον τίτλο ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ( ονομασία που πρώτος αυτός έδωσε στην απεικόνιση τμήματος του ανθρωπίνου σώματος ή και όλου με έμφαση στον σωματότυπο και την έκφραση της σωματικής φόρμας ), περιλαμβάνονται στην έκδοση ART-EST που κυκλοφόρησε από την ARTLINE AND GENNESIS.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Χειροπέδες σε οργάνωση απατεώνων με ακάλυπτες επιταγές που δρούσε και στην Αργολίδα

 Εμπορική εταιρεία – μαϊμού, μέσω της οποίας "φέσωσαν" εμπόρους και παραγωγούς με 782.000 ευρώ, είχε ιδρύσει οργάνωση απατεώνων. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα μέλη της ομάδας, ενώ αναζητούν άλλους δύο συνεργούς τους στην απάτη. Η δράση της οργάνωσης εντοπίζεται σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, όπως τη Μεσσηνία, την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, την Κέρκυρα, την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, το Ηράκλειο, το Λασίθι, το Ρέθυμνο, τη Λήμνο και τη Λέσβο.

Με πρωτοβουλία Κωστούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων οι απόλυσεις δημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου θα συζητηθεί αύριο το απόγευμα εκτός Ημερησίας Διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, η επίθεση που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην παροχή των δημόσιων υπηρεσιών της. 

Δεν έχει ξαναγίνει - Enduro με το φως της Πανσελήνου στην Αργολίδα

 H Αθλητική Λέσχη Φ.Ι.Λ.Μ.Α με χαρά σας ανακοινώνει την πρώτη προπόνηση αθλητών υπό το φως της Πανσέληνου στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας. Το γεγονός γίνεται για πρώτη φορά και θεωρούμε ότι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 

Ανάστατοι οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ - Σε διαθεσιμότητα 2500 εργαζόμενοι

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μπορεί τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας να παρουσιάζουν σοβαρή έλλειψη προσωπικού, αυτό όμως όπως φαίνεται δεν εμποδίζει την τρόικα να ζητήσει συνολικά 2500 άτομα να μπούνε σε διαθεσιμότητα έως το 2014.

Λήστευαν, έκλεβαν και έκαναν αναλήψεις απο ΑΤΜ στην Αρχαία Επίδαυρο

 Με το αυτοκίνητό του προσπαθούσε να διαφύγει από την Αρχαία Επίδαυρο ένας 34χρονος, αφού πρώτα... άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό μιας γυναίκας με τις κάρτες ανάληψης που είχε κλέψει μαζί με χρήματα από το σπίτι της! Οι κάμερες των ΑΤΜ, όμως, τον έριξαν στα χέρια των αστυνομικών στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου