Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δημοτική Παράταξη "Αλαγή Πορειας": «Άνθρακες ο θησαυρός» του νέου Δημαρχείου

Δελτίο τύπου

Η μηχανή της λάσπης αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί
στο δημοτικό συμβούλιο για το νέο δημαρχείο
Κάθε μέρα, οι συκοφάντες τρώνε τα μούτρα τους! 
Άλλη μια δικαίωση για το Δημήτρη Καμπόσο

Άνθρακες αποδείχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο θησαυρός… του νέου Δημαρχείου. Ακόμη και ο πρώην καταγγέλλων παραδέχθηκε στο μικρόφωνο πως ποτέ δεν είπε πως ο δήμαρχος διέπραξε παράβαση καθήκοντος. Επίσης, παραδέχθηκε πως ποτέ δεν κατηγόρησε τους ιδιοκτήτες.

Απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Δ.Κοδέλα στην ΕΛΜΕ

ΠΡΟΣ: το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας

Αξιότιμα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ,
σχετικά με την επιστολή που στείλατε στους Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, όπου τους καλείτε να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο-σκούπα της κυβέρνησης, ένα νομοσχέδιο που θίγει την πλειοψηφία της κοινωνίας (απολύσεις, καταργήσεις δομών και ειδiκοτήτων, φορολογικό, άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριάκες κ.α.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη τις προηγούμενες μέρες προχωρήσαμε σε σχετική δήλωση.

Μουσική βραδιά σήμερα στο Φουγάρο από τον Sfera Radio 94,1

 Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται τον Sfera Radio 94,1 στον αίθριο χώρο του Καφέ για μια μοναδική μουσική βραδιά!

 

Μελιτζάνα για το βιβλίο Γκίνες

 Δεν πίστευε στα μάτια του αγρότης, όταν πήγε το πρωί να ποτίσει το μπαξέ του. Μια μεγάλη... έκπληξη τον περίμενε.

 

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία στο Άργος

 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ., χαιρετίζει τα σωματεία, τους εργαζόμενους και εργαζόμενες, που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. και στην πορεία στο Άργος που ακολούθησε. Δυναμικό παρόν έδωσαν οι καθηγητές των ΕΠΑΛ που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και η ΕΛΜΕ Αργολίδας, εργαζόμενοι του Δήμου στην στην καθαρίοτητα, οι σχολικές καθαρίστριες, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο Σύνδεσμος Τεχνιτών Οικοδόμων Ναυπλίου, αγρότες από την ΠΑΣΥ, κ.α. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δύναμη των εργαζομένων, και πως με την ενότητά μας, μπορούμε να συντρίψουμε κυριολεκτικά όσους καταστρέφουν τη ζωή μας.

Ο Ίναχος γιόρτασε την μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Μαρίνας

 Εορτάστηκε η μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Μαρίνας και στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκετε λίγο έξω από το χωριό Ίναχος της Αργολίδας, στην τοποθεσία "Τρίστρατο".

Εγκαίνια του ανακαινισθέντος κτιρίου στον Αγ. Παντελεήμονα Κρανιδίου

 Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος και αποκατασταθέντος κτιρίου που είχε στεγάσει το Νοσοκομείο Κρανιδίου και αργότερα το Γυμνάσιο Κρανιδίου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύλληψη για χρέη προς το δημόσιο στο Ναύπλιο

 Συνελήφθη, χθες 16-7-2013 το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας  43χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Πρόσκληση για το νέο Δ.Σ του Πανασιναϊκού

 Το Δ.Σ. του Πανασιναϊκού Γ.Σ μετά τη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε να καλέσει όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου, να προσέλθουν στα γραφεία του, την Πέμπτη 18-7-2013 και ώρα 18:00. Όσοι αγαπάνε το σύλλογο και έχουν ματώσει για τον Πανασιναϊκό μην λείψουν...

 

Το Ν.Ροεινό γιόρτασε την Αγία Μαρίνα

 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Μαρίνας στον ομώνυμο ιερό ναό της δημοτικής κοινότητας του Νέου Ροεινού Αργολίδας του δήμου Ναυπλιέων. 

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Κρανίδι (βίντεο)

 Με την συμμετοχή και των πρόσφατα απολυμένων ξενοδοχουπαλλήλων του Ύδρα Μπητς, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αργολίδας, στο Κρανίδι.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Είχαν ρημάξει τις μελισσοκυψέλες σε Αττική, Αρκαδία και Αργολίδα

 Έξι περιπτώσεις κλοπής μελισσοκυψελών, οι οποίες είχαν γίνει σε περιοχές της Αρκαδίας, της Αργολίδας και της Αττικής, εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία. Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο Αλβανών, ενός 57χρονου και ενός 42χρονου, καθώς και ενός 26χρονου Ρουμάνου, για τη διάπραξη του αδικήματος της ζωοκλοπής κατά συρροή.

Δήλωση Δ. Πλατή για την Δημοτική Αστυνομία και Σχολικούς Φύλακες

 Σχετικά με τις εξελίξεις στη Δημοτική Αστυνομία ο Τέως Δήμαρχος Άργους και Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Πλατής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος στο Βίλνιους της Λιθουανίας

 Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος, στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Ο κ. Μανιάτης παρουσίασε τις οκτώ προτεραιότητες σε θέματα βιοποικιλότητας για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020, οι οποίες είναι: 

Μία διαδρομή από τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» στις « Ωδές» του Ανδρέα Κάλβου στο Αρχαίο Θέατρο Μικρής Επιδαύρου

 Ο Ηλίας Ανδριόπουλος ανήκει στο νεότερο ρεύμα της έντεχνης ελληνικής μουσικής, με έργο πολυσήμαντο και αναγνωρίσιμο από το ευρύ κοινό. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές εμφανίσεις. Στο Αρχαίο Θέατρο της Μικρής Επιδαύρου θα δώσει δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9.30 μμ και με αυτές θα κλείσει ο κύκλος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στη Μικρή Επίδαυρο.

ΣΑΜΙΑ του Μενάνδρου με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο θέατρο Επιδαύρου από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (βίντεο)

 Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου –μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας- επιστρέφει στην Επίδαυρο με την αναβίωση της ΣΑΜΙΑΣ του Μενάνδρου, μιας παράστασης που στην πρώτη της εμφάνιση στο αργολικό θέατρο το 1993 κέρδισε επάξια τον τίτλο ως μια από τις δέκα καλύτερες παραγωγές στην ιστορία του Φεστιβάλ Επιδαύρου. Είκοσι χρόνια μετά, το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει (ή ξαναδεί) την ΣΑΜΙΑ με όλους τους, εν ζωή, πρωταγωνιστές της παραγωγής του 1993, σε μόνο δύο παραστάσεις, στις 19 και 20 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου