Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

απο http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δήμος Άργους Μυκηνών: Nα δοθεί άμεσα λύση στο θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμάτων για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις

Δελτίο τύπου
Δήμου Άργους Μυκηνών

 Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μίας εξοργιστικής κατάστασης με φωτιές σε όλες τις υπάρχουσες χωματερές του νομού μας . Το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι νέο καθόσον κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και οι τότε δημοτικές αρχές είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν ανάλογες καταστάσεις . Τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι πρόκειται πιθανότατα για έργο εμπρηστών , οι οποίοι δεν αναλογίζονται την υγεία των πολιτών, δεν αναλογίζονται τον περιβαλλοντικό κίνδυνο, δεν αναλογίζονται την αναστάτωση και τον κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς.

 

 

Ο αναπνέων 3 μέρες τώρα τον Καθαρό Αέρα της μαγευτικής Καραθώνας και της Νέας Κίου

email αναγνώστη

Το παρακάτω άρθρο το αφιερώνω σε όλους αυτούς τους (ανεύθυνο)υπεύθυνους πολιτικάντηδες, θιασώτες των λαϊκών πανηγυριών (τόσο στις εκκλησίες όσο και στα όργανα), χειραψάκηδες & χτυποπλατάκηδες, προασπιστές κατά τα άλλα του δημόσιου συμφέροντος. 

 

Καμπόσος: Πακιστανός έβαλε την φωτιά στην χωματερή (βίντεο)

 Συνέντευξη έδωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος για την μεγάλη πυρκαγιά στην χωματερή του Άργους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ενημερωτική εκστρατεία για την εξαιρετική ποιότητα των ακτών στο Κιβέρι (βίντεο)

 Παρουσία του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη και του δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσου, έγινε σήμερα Σάββατο στο Κιβέρι, η παρουσίαση της ενημερωτικής εκστρατείας για την εξαιρετική ποιότητα των ακτών για το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Υδάτων Κολύμβησης της Χώρας». Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής – Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), διοργανώσε καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Υδάτων Κολύμβησης της Χώρας».

Γιώργος Αναγνώστου: Επιβάλλεται η άμεση παραίτηση του υπεύθυνου αντιδήμαρχου για τη διαχείριση των σκουπιδιών

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη χωματερή του Άργους καταδεικνύει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Δημοτική Αρχή και όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των απορριμάτων του δήμου.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα.

 

 

 

Αποπνικτική ατμόσφαιρα και διοξίνες από την φωτιά στον σκουπιδότοπο της Ν.Κίου

 Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε όλο τον Αργολικό κάμπο, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στον σκουπιδότοπο της Ν.Κίου. Η κατάσταση όλο το βράδυ ήταν ανυπόφορη, λόγο της δυσοσμίας των σκουπιδιών που καίγονται, ενώ σήμερα το πρωί που άλλαξε ο αέρας, η πόλη του Ναυπλίου και όχι μόνο, έχει καλυφθεί από το παχύ πέπλο της κάπνας με τα επικίνδυνα χημικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου