Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας

 Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ( Chef`s Club of Greece ) είναι μία επαγγελματική λέσχη με περίπου 700 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες (executive chefs & pastry chefs) που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και αριθμεί πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυσή της. 

Χαιρετισμός του υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού Γ. Ανδριανού στα εγκαίνια της έκθεσης της Εθνικής πινακοθήκης «ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Παράρτημα του Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της έκθεσης καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίησή της. Είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή που η πρώτη εικαστική εκδήλωση που παρακολουθώ με τη νέα μου ιδιότητα ως Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι στην πατρίδα μου, στο Ναύπλιο και την Αργολίδα.

Πατάτες, καρπούζια και αλεύρι φέρνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

 Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει Πατάτες Ηλείας ( 0,55€/κιλο) 11 € τα 20 κιλά,  Καρπούζι Ηλείας (Μεγάλο) 2€ το κομμάτι και Αλεύρι σταρένιο (χωριάτικο) από μύλο του Αγίου Ανδριανού (0,57€/κιλο) 5,70€ τα 10 κιλά!!!!

 

Συναυλία αγάπης από το 1o σύστημα Προσκόπων και τους Da Capo-V στο Άργος

 Τη Κυριακή 14 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο θεατράκι της πλατειας του Αγίου Πέτρου στο Άργος το 1ο σύστημα Προσκόπων Άργους διοργάνωσε σε συνεργασία με το Νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού «Συναυλία Αγάπης» για να συνεισφέρει χρηματικό ποσό σε οικογένεια αναξιοπαθούντων με οικονομικά προβλήματα.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Ναύπλιο (προλάβετε να προμηθευτείτε εισιτήρια)

Συνεχίζονται και αυτή την Παρασκευή 19/7/2013 οι εκδηλώσεις του "Μουσικού Ιουλίου στο Ναύπλιο με τον Σωκράτη Μάλαμα στην πλατεία Αρβανιτιάς.

Τριήμερη αναστολή λειτουργίας του Δήμου Ναυπλιέων

 Αναστολή της λειτουργίας του Δήμου Ναυπλιέων την Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 ,αποφάσισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, εφαρμόζοντας την απόφαση των Δημάρχων και των συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων των Δήμων, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που αφορά στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των Σχολικών Φυλάκων και τη θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων σ’αυτές, καθώς και τη διεύρυνσητης επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ». 

"Αλλαγή Πορείας": Λύσαμε το θέμα για την επέκταση του Σχέδιου Πόλεως στο Νότιο τμήμα του Άργους μετά από 30 χρόνια

Δελτίο τύπου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
«ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» 

 Μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.), στο ζήτημα «Αναθεώρηση Σχεδίου Πόλεως Άργους σε τμήματα των Πολεοδομικών Ενοτήτων ΠΕ 1,3,4 και 5 σημειακή επέκταση με έγκριση οριακού δρόμου και μικρή μετατόπιση οριακών οδών ».Θέλουμε να αναφέρουμε ότι δύο χρόνια η παράταξή μας πάλεψε για να έχουμε την λύση για την επέκταση του Σχέδιο Πόλεως στο Νότιο τμήμα του Άργους, έχουμε αναφερθεί και πριν από περίπου δύο μήνες σε αυτό το θέμα όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ευχαρίστησε και τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου για τις προσπάθειές του έτσι ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μετά από 30 χρόνια λύσαμε αυτό το ΑΛΥΤΟ για όλους τους ΑΛΛΟΥΣ θέμα.

 

 

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Την Τρίτη 16 Ιούλη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

 Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καλεί τα μέλη του  και τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμμετέχουν στην απεργία την Τρίτη 16 Ιούλη και στην απεργιακή συγκέντρωση με το ΠΑΜΕ στις 10.00 π.μ., στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος. 

Οι Imam Baildi στο Ναύπλιο

 Μετά τις μοναδικές live εμφανίσεις τους στο Kookoo στην Αθήνα και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, μετά τη συναυλία τους στο South by Southwest, στο μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ, και αφού περιόδευσαν σε 20 Ευρωπαϊκές πόλεις, οι Imam Baildi θα εμφανιστούν την 1η Αυγούστου στο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο.

 

"Χρυσά κρεμμύδια" ανακάλυψαν οι οικονομικοί επιθεωρητές στο Κρανίδι

 Πάνω σε... κρεμμύδια αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ έπεσαν οι οικονομικοί επιθεωρητές στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων για την επιστροφή ΦΠΑ σε αγρότες. Εντόπισαν ότι μια 85χρονη εμφανιζόταν να έχει λάβει επιστροφή ΦΠΑ ύψους 4 εκατ. ευρώ για καλλιέργεια κρεμμυδιών.

Ζωντάνεψαν μνήμες από τις «Αλησμόνητες Πατρίδες» στο Άργος

 Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας και Φίλων Ποντιακού Ελληνισμού ¨Παναγία Σουμελά¨ και ο Δήμος Άργους Μυκηνών – ΚΕΔΑΜ, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση αφιερωμένη στις «Αλησμόνητες Πατρίδες» που μπορεί να είναι πια σβησμένες από τους χάρτες, αλλά παραμένουν ζωντανές στις καρδιές όλων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου