Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Στον 2ο γύρο του EHF CUP ο Διομήδης

 Κατευθείαν στον 2ο γύρο του EHF CUP 2013/2014 θα αγωνιστεί ο Διομήδης, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εκπληκτικές ευρωπαϊκές πορείες των δύο τελευταίων χρόνων.

Νέο Δ.Σ για τον Πανασιναϊκό

 Το νέο Δ.Σ. του ύ Γ.Σ. αποτελείται από τους:

Αλλαγή Πορείας: O Κωτσοβός συνήγορος ή συμμέτοχος του Γκαργκάσουλα;

Δελτίο τύπου

 Έχει υπογράψει σε όλα τα στάδια της μίσθωσης του κτηρίου χωρίς κουβέντα. Τώρα το παίζει και κατήγορος. Αιδώς κ. Κωτσοβέ. Σε μια ανακοίνωση-παραλήρημα και με εμφανή αδυναμία άρθρωσης λόγου για οποιοδήποτε δημοτικό ζήτημα ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Κωτσοβός πιάνεται από μια ακόμη «ανώνυμη» καταγγελία η οποία κατατέθηκε επωνύμως από τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Γκαρκάσουλα στον εισαγγελέα, ποινικοποιώντας την δημοτική λειτουργία.

Δ.Κωστούρος: Η συμφωνία με την εταιρεία "ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ" βλάπτει τα συμφέροντα μας

 Τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στην πλαζ της Αρβανιτιάς εν μέσω της τουριστικής περιόδου , εξέφρασε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε επιστολή που απέστειλε στο Δ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , στα μέσα Ιούλη, ζητώντας να αναστείλουν την απόφαση παραχώρησης επαναφέροντας, έτσι, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για το φλέγον θέμα που έχει να κάνει με την καθαριότητα της παραλίας της Αρβανιτιάς.

Στην επιστολή συγκεκριμένα αναφέρει:

Θα μας τρελάνουν παναγία μου - Ο κόσμος πεινάει και ο Τατούλης φτιάχνει «Μέγαρο χορού» στη Καλαμάτα!!!

 Το έργο που θα κοστίσει πολλά εκατ. ευρώ κατασκευάζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, την Καλαμάτα. Φαίνεται πως κάποιοι όχι μόνο δεν βάζουν μυαλό, αλλά αρέσκονται στο να γίνονται προκλητικοί, την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων στο “ΣΥΖΕΥΞΙΣ”

 Νέα εποχή σηματοδοτεί για το Δήμο Ναυπλιέων η ένταξη του στο πρόγραμμα «ΣΥΖΕΥΞΙΣ», με το οποίο υπερδιπλασιάζει τις ταχύτητες του δικτύου που έχει εγκαταστήσει. Πλέον όλος ο Δήμος μπορεί, με υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και πολυμέσων, να επικοινωνήσει πιο αποτελεσματικά με άλλους δημόσιους φορείς καθώς και με το διαδίκτυο, και οι απομακρυσμένες υπηρεσίες του δήμου σε τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου