Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη Ανδριανού στα έργα του Αναβάλου στην Βελανιδιά.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή Βελανιδιά του Δημοτικού Διαμερίσματος Κιβερίου, όπου άρχισαν οι εργασίες υλοποίησης του έργου «Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό, Λέρνα και Μιδέα».
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όπως επανειλημμένως έχω πει o Ανάβαλος είναι για την Αργολίδα έργο πνοής που σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 47 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής.

Και με τη σημερινή μου επίσκεψη στο χώρο των εργασιών στο Κιβέρι, θέλω να καταδείξω ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ κάθε βήμα της υλοποίησης του έργου και να ασκώ την απαιτούμενη πίεση όπου χρειάζεται ώστε ο Ανάβαλος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση στους Αργολιδείς χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς καμία έκπτωση από τον αρχικό του σχεδιασμό.»

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου