Κυριακή 15 Μαΐου 2011

- Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Τοπικό Τμήμα στο ΄Αργος ,γνωστοποιεί ότι προτίθεται να συντονίσει το πρόγραμμα ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 . Το χρονικό διάστημα φιλοξενίας των παιδιών ορίζεται από 1 Ιουλίου 2011(άφιξη) έως 25 Ιουλίου 2011 (αναχώρηση). Αφορά παιδιά ηλικίας από 8-15 ετών όχι απαραίτητα ορφανά.  Πιστεύουμε η ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση των οικογενειών του διευρυμένου Δήμου μας , θα είναι και αυτή τη φορά μεγάλη .Αναμένουμε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα νέων οικογενειών.
  Επίσης ενημερώνουμε τις οικογένειες που φιλοξενούν το ίδιο παιδί κάθε φορά να δώσουν την δυνατότητα και σε άλλα παιδιά που δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα και να φιλοξενήσουν κάποιο άλλο.
 Έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς υλοποίησης του προγράμματος με τη συμμετοχή 15.000 παιδιών σε όλη την Ελλάδα , ας προσπαθήσουμε όλοι να επωφεληθούν και αυτή τη φορά παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη της οικογενειακής θαλπωρής και αγάπης.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο Δημαρχείο Άργους (Γραφ.Αντιδημάρχων – τηλ.2751360737) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 .

Ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών
        Κολεβέντης Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου