Δευτέρα 30 Μαΐου 2011


  •  

    Και στο Αργος οι Αγανακτισμένοι.(video)

     »  Αργολικές Ειδήσεις
    - Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου συγκεντρώθηκαν οι Αγανακτισμένοι το Αργους. Μέσα απο την σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook κάλεσαν τον κόσμο να παραβρεθεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Ετσι 500 και πλέων άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν το Σάββατο αλλά και την Κυριακή στο θεατράκι της πλατείας. Σήμερα φιλοξενούμε στις Αργολικές Ειδήσεις στιγμιότυπα από της δυο συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων στο Αργος.
    Υστερόγραφο: Επειδή γίναμε δέκτες μηνυμάτων απο φίλους αναγνώστες του blog σχετικά με την κάλυψη των εκδηλώσεων στο Αργος θα θέλαμε να πούμε οτι:

    "Η προσπάθεια που γίνετε απο της Αργολικές Ειδήσεις για ενημέρωση ειναι προσωπική προσπάθεια δυο-τριών ανθρώπων οι οποίοι δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν.Τα πλάνα και οι φωτογραφίες ακόμα και οι πληροφορίες απο τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Ναύπλιο και το Αργος είναι απο φίλους και από αναρτημένο υλικό του facebook.Αν κάποιος χρήστης του ίντερνετ απο το Αργος ή και οι φίλοι που συμμετέχουν στη σελίδα του facebook έχουν υλικό και ρεπορτάζ απο τις κινητοποιήσεις στο Αργος θα ήταν χαρά μας να το αναρτήσουμε.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου