Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Νέα βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

 Νέα βλάβη προέκυψε σε αγωγό της ΔΕΥΑ Ναυπλίου στο ύψος του Αγίου Αναστασίου στην παραλιακή οδό προς Ν.Κίο.

Επιστολή των εργαζομένων στην ΕΡΑ Τρίπολης προς τους βουλευτές Πελοποννήσου

 Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολη απέστειλαν στους βουλευτές όλης της Πελοποννήσου την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή για την αναγκαιότητα ύπαρξης του ραδιοφωνικού σταθμού της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα τονίζονται τα εξής :

«Πόλεμος» και πάλι στα Δίδυμα με αιτία και αφορμή την χωροθέτηση των σκουπιδιών…

Διαβάζουμε στην Ενημέρωση Πελοποννήσου

Την είσοδο της χωματερής στον Σταυρό των Διδύμων, απέκλεισε συμβολικά χθες το απόγευμα, ομάδα κατοίκων του χωριού.

Ο Διομήδης φέτος θα έχει Μαστορόγιαννη

 Ανανέωσε την συνεργασία με την ομάδα του Διομήδη για ένα ακόμα χρόνο ένας από τους μεγάλους «άτυχους» της περσινής σαιζόν, ο άνθρωπος που άθελά του, λόγω του μεγάλου τραυματισμού του, άλλαξε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α1 Handball, ο Γιώργος Μαστορόγιαννης.

Όλα τα ονόματα που εκλέγονται απο την Οργάνωση Άργους για το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων της Οργάνωσης Άργους για το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Τα ονόματα που εκλέγονται είναι (αλφαβητικά):

Σε ποιες ευπαθείς ομάδες θα χορηγείται το κοινωνικό τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ (τα δικαιολογητικά)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. 56 / 9-5-2013

Εγκρίνει, την πρόταση του κ. Προέδρου, να θεσπιστεί ειδικό τιμολόγιο για τις ευπαθείς ομάδες των καταναλωτών με βάση ενιαία και αντικειμενικά κριτήρια. Εγκρίνει την πρόταση του κ. Προέδρου έτσι ώστε το «Κοινωνικό Τιμολόγιο» να εφαρμοστεί από το Δ΄ Δίμηνο 2013 ( δηλαδή από 01/07/2013 ).Το «Κοινωνικού Τιμολογίου» θα χορηγείται σε καταναλωτές που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, κατόπιν αιτήσεώς τους.

Πρόσληψη ναυαγοσώστη κάνει ο δήμος Άργους Μυκηνών

 Ο δήμος Άργους Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός ατόμου (ναυαγοσώστη) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Άργους - Μυκηνών που εδρεύει στο Άργος.

Επίδειξη Ενόργανης - Ακροβατικής Γυμναστικής στο Άργος

 Το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 8:00 το απόγευμα η σχολή choy lee fut Άργους και η προπονήτρια Κοκκινάκη Άννα σας προσκαλούν στην επίδειξη Ακροβατικής και ενόργανης Γυμναστικής, στο κλειστό Στάδιο Άργους. Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

1 – 3 Ιουλίου 1944 η Μάχη της Στυμφαλίας (βίντεο)

1 Ιουλίου 1944: Οι Γερμανοί προσπαθώντας να περιορίσουν το αντάρτικο στην περιοχή της Στυμφαλίας, καταφθάνουν στο Ψάρι κάνοντας καθοδόν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Στο Ψάρι άφησαν μια διμοιρία από 32 στρατιώτες οι οποίοι περνώντας από το χωριό – όπως λένε οι παλαιότεροι- συμπεριφέρθηκαν με απρέπεια στους κατοίκους και στη συνέχεια στρατοπέδευσαν κοντά στο δρόμο προς το Σιούρι στο βουνό Μπρέκος, ενώ το υπόλοιπο τάγμα τους, αναχώρησε για τα υπόλοιπα χωριά της Στυμφαλίας. Ο Ψαραίος συμβολαιογράφος Γιώργης Οικονομόπουλος, ειδοποίησε τους αντάρτες της περιοχής και αργά το βράδυ, οι αντάρτες τους επιτέθηκαν, φόνευσαν 16 απ’ αυτούς και συνέλαβαν τους υπόλοιπους 16 τους οποίους και εκτέλεσαν την άλλη ημέρα στη γειτονική Σκοτεινή.

Γενική συνέλευση του Παναργειακού σήμερα

 Η γενική συνέλευση του Παναργειακού θα γίνει στο παλαιό δημαρχείο του Άργους στις 8:00 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γ. Αναγνώστου: Τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΑΡΜ πρέπει να επανέλθουν στα επίπεδα του 2010

 Με απόφαση του Διοικητικό Συμβουλίου της ΔΕΥΑΑΡΜ και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εφαρμοστεί κοινωνικό τιμολόγιο στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού για το νερό. Απόφαση η οποία θα έπρεπε να είχε υιοθετηθεί εδώ και πολλούς μήνες αφού ανάλογες αποφάσεις έχουν ληφθεί από τους περισσότερους δήμους της χώρας.

Το "καφέ της Καρυάς"

 Σαν βγαλμένο από παραμύθι το "καφέ της Καρυάς" είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα εστίασης που όμοιο του, δεν θα βρεις πουθενά.  Ξεκινώντας με έναν κλασικό ελληνικό καφέ, ψημένο στην χόβολη το πρωί και μια ωραία τυρόπιτα, που παρασκευάζεται στον παραδοσιακό φούρνο του χωριού, μπορεί κάθε επισκέπτης να απολαύσει την ομορφιά αυτού του υπέροχου χωριού τις πρώτες πρωινές ώρες, των ημερών του καλοκαιριού.

Η Πανήγυρις της Ι. Μονής Αγ. Αναργύρων Ερμιόνης

 Με εκκλησιαστική κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο ιστορικό μοναστήρι της Ερμιονίδος τη Κυριακή 30 Ιουνίου και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013. Των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων προέστη ο Μητροπολίτης μας Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Τροιζηνίας και Ερμιονίδος κ.κ. Εφραίμ. Παρών ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτριος Καμιζής και οι τοπικοί άρχοντες. 

3o Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας σε Ναύπλιο και Επίδαυρο

 Το 3o Συνέδριο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 & 13 Οκτωβρίου 2013, στο Ναύπλιο και την Επίδαυρο. Όπως είχε ήδη αναγγελθεί κατά το 1ο Συνέδριο (2007) και κατά το 2ο Συνέδριο (2010) στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κάθε τρία χρόνια θα πραγματοποιείται μια Διεθνής Συνάντηση με αντικείμενο τη Δραματοθεραπεία και την Παιγνιοθεραπεία. Εφέτος η επιθυμία και η αναγκαιότητα μας οδήγησαν σε νέες συναντήσεις, συνθέσεις και συνεργασίες.

Ο Ιούλιος στο Ναύπλιο είναι γεμάτος μουσική!

 Μια πλειάδα από γνωστούς καλλιτέχνες δίνουν κάθε Παρασκευή του Ιουλίου ραντεβού με τους φίλους της μουσικής στον χώρο της Αρβανιτιάς, κάτω από το φωτισμένο Παλαμήδι.

4η συνάντηση φίλων μοτοσυκλέτας στο Τολό

Η 4η συνάντηση φίλων μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου 2013 στο Τολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου