Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Θέαμα στην Αργολίδα από το Ράλλυ Ακρόπολις

 Με τη λάσπη να διαδέχεται τη σκόνη, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του 59ου Ράλλυ Ακρόπολις. Ο μόνος “τυχερός” που κατάφερε να πάρει χρόνο σε στεγνό χώμα ήταν ο Sebastien Ogier, o oποίος ήταν και ο νικητής της 10ης Ειδικής Διαδρομής, της τελευταίας του Σαββάτου 1 Ιουνίου. Οι υπόλοιποι οδηγοί που έδωσαν μάχη με τη λάσπη, είχαν αρκετά πιο αργούς χρόνους.

 

Για Μπούρτζι, Παλαμήδι και Ακροναυπλία πιέζει ο Ανδριανός

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την πορεία των έργων πολιτισμού στην πόλη του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στο Μπούρτζι, το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Τι αποφασίσθηκε στην σύσκεψη για τη Τριστέτσα

 Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την παρουσία του Υπουργού κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη και την παρουσία του Γεν. Γραμματέα κ. Μ. Κορασίδη, βουλευτών του Νομού Αργολίδας κ. Γ. Μανιάτη, κ. Γ. Ανδριανού, κ. Δ. Κοδέλα, θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πουλά, εκπροσώπων των Οργανώσεων Παραγωγών και Υπηρεσιακών στελεχών του ΥΠΑΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου