Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Πρόγραμμα συντήρησης του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου

 Τη μερική αποκατάσταση του σκηνικού οικοδομήματος προβλέπει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα της Επιτροπής Συντηρήσεως Μνημείων Επιδαύρου. Αυτός ο τρόπος κρίθηκε ο καλύτερος για την προστασία των ευπαθών λειψάνων της σκηνής που σήμερα έχουν εγκιβωτισθεί σε ξύλινες κατασκευές. Πολλές φορές, μάλιστα, υπήρξε διαμάχη με τους σκηνοθέτες παραστάσεων που ήθελαν να τα εντάξουν σε αυτές. 

Με συννεφιά το Σαββατοκύριακο στην Αργολίδα

 Αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Αργολίδας σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Το Πόρτο Χέλι στο διεθνή χάρτη των “elite” προορισμών

 Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδος Πόρτο Χελίου τόνισαν κατά τη Γενική τους Συνέλευση την αναγκαιότητα της ανάπτυξης έργων υποδομής της περιοχής, όπως η βελτίωση του οδικού άξονα, η αδειοδότηση της μαρίνας, η πολιτική χρήση του αεροδρομίου της Τρίπολης και άλλα μικρότερα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα.

Στο εφετείο Ναυπλίου υπόθεση για παράνομη είσπραξη ΦΠΑ με χρήση εικονικών τιμολογίων

 Την Δευτέρα 8 Απριλίου ολοκληρώνεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου, η διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης για την μεγαλύτερη υπόθεση χρήσης ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ.

5 μετάλλια για τον Σκακιστικό Σύλλογο "Περσέας" Άργους στο σχολικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου

 Στο γειτονικό μας Λέχαιο έγινε την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου το σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα Πελοποννήσου, με συμμετοχή πλέον των 200 μαθητών από όλη την Πελοπόννησο. Από την πόλη μας έλαβαν μέρος 27 μαθητές, μέλη του Σκακιστικού Συλλόγου "ΠΕΡΣΕΑΣ" Άργους, ο οποίος διέθεσε λεωφορείο για τη μετάβαση των μαθητών και των συνοδών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου