Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Ψηφίζουμε ΓΕΛ Ασκληπιείου (βίντεο)

 Tο Γενικό Λύκειο Ασκληπιείου έχει πάρει μέρος σε έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό με θέμα την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας κ.α. Στόχος αρχικά είναι να βγει πρώτο στην Ελλάδα ώστε να την εκπροσωπήσει μετά στην Ευρώπη.

Προσυνεδριακή συζήτηση εν όψει του 19ουΣυνεδρίου του ΚΚΕ στο Άργος (βίντεο)

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άργος η προσυνεδριακή συζήτηση εν όψει του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Ξεκίνησε η διημερίδα για την Γαλλοφωνία και την πολυπολιτισμικότητα στο Ναύπλιο

 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων στο Ναύπλιο από τη Δευτέρα 1η Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2013. 

Εξοφλήθηκαν από το ΥΠ.ΕΣ οι μεταφορείς μαθητών για το 2012

 Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη κατανέμεται το ποσό των 5.103.115,77 εκ. ευρώ στους δήμους της χώρας έναντι της συνολικής τους δαπάνης κατά τη σχολική περίοδο 2012 – 2013 για τη μεταφορά μαθητών. Με το ποσό αυτό εξοφλείται η δαπάνη μεταφοράς μαθητών από τους Δήμους για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2012.

Αναλυτικά ανά Δήμο το ποσό είναι :

Μια ολόκληρη ομάδα..."Κύριοι"

  Η εξαιρετική ελληνική ταινία του 1966 με τους Φωτόπουλο και Χατζηχρήστο "ένα καράβι Παπαδόπουλοι", βρίσκει πλήρη εφαρμογή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Αρκαδίας!
Στον πρόσφατο αγώνα του Λεωνιδίου με αντίπαλο τον Παγγορτυνιακό (3-1), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα arcadia-sports, ένα όνομα κυριαρχούσε στο γήπεδο: το "Κυρίος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου